Celebrity

Meghan Markle krijgt 'geheim bezoek'

Clinton zou zelfs even met baby Archie op schoot hebben gezeten.

door FilmTotaal om 12:40 in Celebrity
Meghan Markle heeft deze week bezoek gehad van Hillary Clinton. De hertogin van Sussex had de voormalige first lady van de Verenigde Staten uitgenodigd op Frogmore Cottage. Dat melden diverse Amerikaanse media.

Meghan Markle heeft deze week gezellig bijgekletst met Hillary Clinton. Diverse bronnen hebben dit geheime onderonsje bevestigd. Clinton was deze week in Londen voor de promotietour van haar nieuwe boek The Book of Gutsy Women, dat ze samen schreef met haar dochter Chelsea. Markle zag een kans om haar uit te nodigen, en met succes.

Gezellige kennismaking
De twee zouden elkaar hebben ontmoet op Frogmore Cottage, een optrekje van de koninklijke familie in Windsor. Dit was de eerste keer dat Markle en Clinton elkaar in het echt zagen. Volgens de insiders konden de dames het direct goed met elkaar vinden en hebben ze het erg gezellig gehad. Ook zou Clinton nog even met baby Archie op schoot hebben gezeten.

Steun
De ontmoeting tussen Markle en Clinton zat er al een tijdje aan te komen. Clinton heeft het al diverse keren voor Markle opgenomen in de media. De voormalig presidentskandidate hekelt de manier waarop de Britse roddelpers haar aanvalt. Naar verluidt is Markle haar erg dankbaar voor haar steun.

NieuwsFilm

meest populair