Eerste reacties '21 Bridges': "Gemiddelde film die niet shined"

Eerste reacties '21 Bridges': "Gemiddelde film die niet shined"

Bijzondere samenwerking Chadwick Boseman (Black Panther) en Russo Bros.

We weten dat de gebroeders Russo na het Marvel-tijdperk even een stapje terug wilden doen en andere films wilden maken. De eerste film uit dit rijtje is 21 Bridges, waarin de Russo's een producentenrol hebben. Want vinden de critici ervan?

We starten met Entertainment Weekly, die de film een 8 geven: "Het is geen slechte structuur, maar het had nog beter geweest als er iets meer mooie dingen in het script hadden gestaan. Nu ligt de druk op de schouders van Chadwick Boseman. Dat doet 'ie uitstekend, maar ondersteund wordt hij niet."

Armoede
IndieWire gooit het over een andere boeg: "Het einde en de hele derde acte was niet goed, niet verrassend. Maar het biedt ons een mooi crime-drama einde, waarin de armoede van het huidige Hollywood uitstekend te zien is."

Niet goed, niet slecht
We eindigen met Cinemablend, die de verschillende recensies het beste samenvatten: "21 Bridges is helemaal geen slechte film, maar het is gewoon zo'n gemiddelde, normale film. Dat verwacht je niet van het talent dat aan dit project verbonden is."



NieuwsFilm

meest populair