Algemeen

Marvel-film 'Black Widow' wordt gestoord, ruw en pijnlijk

Actrice Florence Pugh debuteert als andere Black Widow.

door Bram de Groot om 09:20 in Algemeen
Een trailer voor Black Widow verschijnt naar verwachting in december. Tot die tijd moeten we het waarschijnlijk doen met quotes van de (nieuwe) cast en crew. Nu heeft Florence Pugh e.e.a. gezegd over de eerstvolgende film in het Marvel Cinematic Universe.


De actrice uit onder meer Midsommar (2018) en Fighting with My Family (2019) liet zich onlangs via Variety uit over haar aandeel in Black Widow. "Het was een van de meest bizarre, gestoorde, extravagante ervaringen voor me," aldus Pugh. Ze moest scènes voor haar personage Yelena Belova - ook een Black Widow - opnemen in Boedapest, Marokko en Atlanta en de opnames werden een kleine maand geleden afgerond.

Ruw en pijnlijk
Ook vertelde de actrice iets meer over de insteek / toon van de Marvel-film: "Ik denk dat we iets heel rauws, zeer pijnlijks en iets dat heel mooi aandoet hebben gemaakt. En ik denk dat mensen echt verrast zullen worden door de uitkomst van deze grote actiefilm met zoveel gevoel. Ik weet dat veel mensen emotioneel over Black Widow zullen zijn, omdat haar personage zo'n moeilijk einde had in Endgame."

Uiteraard is Scarlett Johansson weer Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow en begin mei 2020 verschijnt de solo-prequelfilm van regisseur Cate Shortland in de bioscoop. Hieronder ook de officieel uitgegeven jpeg van de eerdere D23-poster.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

3 goede actrices in 1 film, ben er klaar voor!

Master Of Films

Avatar

Let wel, die voorbeeld foto van Pugh stamt uit Fighting with My Family. Pugh is een blondine en haar karakter Yelena heeft ook blond haar.

Luizelgespuizel

Avatar

Ruw, pijnlijk en voor het hele gezin. Jammer dat ze niet een soort reeks maken met mature helden, ik vrees dat ze Blade en Moon Knight compleet gaan verkrachten door er een geforceerde family rating aan te koppelen.

kokosnoot

Avatar

@ Luizelgespuizel Vrees dat je gelijk krijgt =/

Hij wordt niet R-rated pfff dus dat zal allemaal wel meevallen. En alleen zodat kids ook kunnen kijken. Sorry maar voor zo een film en dan niet r rated. Dan komt het qua hardheid of intensheid, of realisme niet boven The Avengers uit. Beetje zelfde niveau dan. Zonde!

Hiss

Avatar

Waarom doen de meeste mensen alsof R-rated automatisch beter is? Het gaat hier om een Marvel verhaaltje; dus voor het hele gezin. Als je nu een Sin City of een remake van Salo zou krijgen met een PG kwalificatie dan is het terechte kritiek. Maar dit is klagen dat een Big Mac naar Big Mac smaakt.

Luizelgespuizel

Avatar

^ omdat de woorden van Pugh met een flinke korrel zout te nemen zijn als ze het in een bepaalde rating te willen krijgen, valt natuurlijk ook voor te zeggen dat bijna elke acteur/actrice hun eigen film promoot.

Daarnaast eeuwig zonde dat we na R-rated helden van Netflix naar een Moon Knight gaan die op Disney+ moet terwijl die voorheen volgens de geruchten een van de nieuwe Defenders zou worden. Blade zou daar ook een serie krijgen en had natuurlijk al een aantal goede R-rated films voorheen.

rainking

Avatar

Ik weet alleen dat die D23 poster nu het nieuwe home screen van m'n telefoon is.

NieuwsFilm

meest populair