Marvel-film 'Black Widow' wordt gestoord, ruw en pijnlijk

Actrice Florence Pugh debuteert als andere Black Widow.

Een trailer voor Black Widow verschijnt naar verwachting in december. Tot die tijd moeten we het waarschijnlijk doen met quotes van de (nieuwe) cast en crew. Nu heeft Florence Pugh e.e.a. gezegd over de eerstvolgende film in het Marvel Cinematic Universe.

Bekijk de afbeelding
De actrice uit onder meer Midsommar (2018) en Fighting with My Family (2019) liet zich onlangs via Variety uit over haar aandeel in Black Widow. "Het was een van de meest bizarre, gestoorde, extravagante ervaringen voor me," aldus Pugh. Ze moest scènes voor haar personage Yelena Belova - ook een Black Widow - opnemen in Boedapest, Marokko en Atlanta en de opnames werden een kleine maand geleden afgerond.

Ruw en pijnlijk
Ook vertelde de actrice iets meer over de insteek / toon van de Marvel-film: "Ik denk dat we iets heel rauws, zeer pijnlijks en iets dat heel mooi aandoet hebben gemaakt. En ik denk dat mensen echt verrast zullen worden door de uitkomst van deze grote actiefilm met zoveel gevoel. Ik weet dat veel mensen emotioneel over Black Widow zullen zijn, omdat haar personage zo'n moeilijk einde had in Endgame."

Uiteraard is Scarlett Johansson weer Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow en begin mei 2020 verschijnt de solo-prequelfilm van regisseur Cate Shortland in de bioscoop. Hieronder ook de officieel uitgegeven jpeg van de eerdere D23-poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair