Krijgt ook 'Harry Potter' in de toekomst een reboot?

Tom Felton doet dan graag mee.

In 2011 werd de Potter-filmreeks afgerond met Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2. Maar de franchise is alles behalve dood. Uiteraard zijn er de Fantastic Beasts-films en blijven er geruchten over een mogelijke terugkeer van de originele cast.

Onlangs liet acteur Tom Felton, die het personage Draco Malfoy invulde in de filmreeks, weten dat hij geen nieuwe film met de originele cast verwacht. Nu meldt hij tegenover Daily Mail dat hij denkt dat er wel een reboot komt, zij het niet snel.

Nieuwe ervaring
Felton, die graag de nodige grappen maakt, zei het volgende: "Over 20 jaar wanneer ze 4D kras-en-ruik-bioscopen of wat dan ook hebben, dan willen ze het vast allemaal opnieuw doen."

Ook zag hij nog een andere optie. "Ik denk dat we terug moeten komen en het tegenovergestelde moeten doen, Rupert [Grint] moet Draco spelen, ik Hermione, Dan kan Dobby spelen en Emma kan Hagrid zijn. Het is de perfecte re-casting! Het zal een interessante wending zijn," aldus de grappende Felton. "Maar serieus, als er nog een kans was om in een nieuwe film te zitten, weet ik zeker dat we allemaal deze kans zouden aanpakken."

NieuwsFilm

meest populair