Algemeen

Heldhaftige beelden in trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Rey goes al the way!

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het zou zomaar kunnen: de mysterieuze Rey als de onverwachte uitkomst van de eeuwige strijd tussen het goed en kwaad in de Skywalker Saga! Onderstaande nieuwe social media-trailer laat in ieder geval opvallend heldhaftige actie van het personage van actrice Daisy Ridley zien.

Hieronder die heldhaftige en pakkende beelden en daarin zie we heel wat nieuwe flitsen uit Star Wars: The Rise of Skywalker. Het meest opvallend is dat Rey van een platform springt naar vermoedelijk de Millennium Falcon!


Epische Dolby Cinema-poster
Hieronder ook een gave nieuwe poster voor de negende Star Wars-film in de Skywalker-filmreeks. Daarop zien we een X-Wing van Poe Dameron (Oscar Isaac) hangen voor een enorme lading schepen van de First Order.


En dan hebben we ook nog een reeks nieuwe foto's en drie Star Wars Trilogy-covers via Entertainment Weekly. Vanaf 18 december is J.J. Abrams' The Rise of Skywalker. Al voldoende gehypt?14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Lijkt me wel een goede film.

Master Of Films

Avatar

Wel mooie Star Wars Dolby Cinema poster Smiley face
En enorm keigaaf vet stoer, dat Rose Tico op de cover staat.
Hopelijk krijgt ze in TROS weer geweldige dialogen....

Rose Tico "We're going to win this war not by fighting what we hate, but saving what we love!"

TwinsA

Avatar

Deze poster met zo weinig op, heeft echt een mooie uitstraling! “Less is more”

Chris23

Avatar

"We're going to win this war not by fighting what we hate, but saving what we love!" Terwijl tegelijkertijd de deur die wat nog over was van de resistance beschermde kapotgeschoten werd door de laser waarvan zij zorgde dat ie heel bleef....kissie kissie. ; Genius direction en story telling. Smiley face

Robbepost

Avatar

Zou Rose Tico de moeder van Rey zijn???

Coola

Avatar

Ik heb echt zo veel zin in deze film. Zoveel zin zelfs dat ik naar de star Wars Marathon ga, episode VII , VIII en IX achter elkaar

Lightseeker

Avatar

Ik denk dat deze film veel beter is dan deel 8 hier zit veel meer avontuur in

GinoD240

Avatar

Ze proberen die zooi , de mensen wel aan te smeren, lekker vettig allemaal

GinoD240

Avatar

Robbepost

REY .....No I am your Mother...noooo, that's impossibel, I am no cow!

Koroshiya1

Avatar

Heb ontzettend zin in deze Star Wars. Tijd geleden dat ik naar een goede comedy ben geweest. Tof idee van de makers om Withnail in een Star Wars film te plaatsen, zodat hij zijn gortdroge commentaar kan spuwen over de gebeurtenissen van de film. Kan niet wachten!

kokosnoot

Avatar

Ik mis palpatine ^^

Benjaminben

Avatar

Totaal geen kracht in rey staat.
Krijg hier een beetje een twilight saga gevoel bij.
Niemand weet wat hij doet.

GinoD240

Avatar

Over the top actie op de wrakstukken van de tweede DeathStar....stevige storm....., het kan werkelijk nog zo mooi op CGI gebied zijn vormgegeven, maar zonder overtuiging in de characters zelf....nee.Heel deze Trilogy is een slechte geforceerde nabootsing...ik verwacht een remake van het Mustafar gevecht in ROTS......maar nu in frisse ...natte...koude storm.Je kunt wel merken , dat ze er niets fatsoenlijks mee kunnen...een Star Wars film bestaat niet alleen uit een paar leuke snelle cameos..The Twilight Saga is inderdaad de juiste vergelijking.Ik hoop van harte dat Disney met deze Trilogy beseft , hoe het niet moet in het vervolg....want het schijnt wel goed te kunnen...als je alleen nog maar de twee eerste afleveringen van The Mandalorian neemt.Die serie heerst bij alle fans in hun ziel.....Old School Star Wars.

NieuwsFilm

meest populair