Algemeen

'Star Trek 4' lijkt zichzelf uit het slop te trekken met nieuwe regisseur!

Er gloort hoop voor Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg en John Cho.

door Arjen Rooseboom om 16:46 in Algemeen
Met een opbrengst van $345 miljoen dollar tegenover een $185 miljoen dollar budget, was Star Trek Beyond in 2016 geen drama, maar ook verre van een hit. Wel was het voor studio Paramount Pictures goed genoeg om groen licht te geven aan een vierde deel. Alleen laat deze nu al best een tijdje op zich wachten.

De afgelopen jaren schommelde het nieuws hierover heen en weer. Ja of nee? Niet of wel? Diverse acteurs lieten zich er (zowel positief als negatief) over uit, maar nadat hoofdrolspelers Chris Hemsworth en Chris Pine wegliepen van de onderhandelingstafel en ook de beoogde regisseur zijn koffers pakte, leek het project definitief op de lange baan geschoven en kwam de focus steeds meer te liggen op dat andere losstaande Star Trek-project van niemand minder dan Quentin Tarantino.

Noah Hawley
Toch schijnt er weer wat leven in de zaak te zitten omtrent de rebootfranchise, aangezien de studio heel snel een nieuwe naam heeft aangetrokken om het script te schrijven, te regisseren én te produceren samen met J.J. Abrams. Het gaat hier om Noah Hawley (bekend van series als Fargo en Legion) en onlangs diens eerste speelfilm Lucy In The Sky.

Eventuele plotdetails zijn nog niet bekend, evenals bevestigde castleden. Oorspronkelijk lag er een idee klaar om Captain James Kirk (Pine) zijn dode vader George (Hemsworth) te laten ontmoeten tijdens een tijdreismissie. Volgens THE HOLLYWOOD REPORTER is dit echter geschrapt, waardoor in ieder geval Hemsworth weg kan blijven van de onderhandelingen. Pine is natuurlijk een ander verhaal. We houden jullie op de hoogte!

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

juich het toe een vierde deel

Dukat

Avatar

Ik zie het graag gebeuren

Sparrow_LW

Avatar

woohoo.... idd, gewoon kappen met dat tijdreis idee en Hemsworth mooi weg laten... kappen met dat spektakel-fast&furious-in-space-geouwehoer van Beyond en gewoon een goed Star Trek verhaal neerzetten....

Sparrow_LW

Avatar

maar nog liever heb ik dat ze met de hele Kelvin timeline kappen (kunnen ze Pine ook weglaten) en een nieuw verhaal in de reguliere tijdlijn opzetten.....

GreenHornet

Avatar

gewoon Next Gen met James McAvoy als captain Picard

moviethomthomas

Avatar

Heb altijd al betreurd dat er nooit een DS9 film is gekomen die zich tijdens de dominion oorlog afspeelt. met een filmbudget kun je hier toch wel wat moois mee doen!

Wommel

Avatar

Goed nieuws Smiley face

Civilian Supreme

Avatar

Kom maar op, zelfs de 3e viel mij mee op een paar momenten na.

Sunspot

Avatar

Zie liever weer de echte Star Trek.

Huidige serie is leuk en ben vet benieuwd naar Picard serie.

Maar beste blijven toch echt de films van toen, series.

Mirrorverse Picard

Avatar

Wou dat ze maar eens inspiratie van de grote boeken bibliotheek van Star Trek kregen. Zoals de Destiny reeks, Vanguard, Corps of Engineers en andere boeken series. Zitten daar genoeg pareltjes tussen en waar je een prima film mee kan maken.

Thanoso

Avatar

Liever de oude star trek die vindt ik beter maar de nieuwe films vallen nog mee

Dukat

Avatar

Q-Continuum reeks zou leuk zijn

Mirrorverse Picard

Avatar

@Dukat: is er ook een boeken reeks van, samen met picard. Dan krijg je een Q die in z'n jonge jaren erg verveeld was geraakt en op zoek ging naar andere wezens zoals hem.

NieuwsFilm

meest populair