'Star Trek 4' lijkt zichzelf uit het slop te trekken met nieuwe regisseur!

'Star Trek 4' lijkt zichzelf uit het slop te trekken met nieuwe regisseur!

Er gloort hoop voor Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg en John Cho.

Met een opbrengst van $345 miljoen dollar tegenover een $185 miljoen dollar budget, was Star Trek Beyond in 2016 geen drama, maar ook verre van een hit. Wel was het voor studio Paramount Pictures goed genoeg om groen licht te geven aan een vierde deel. Alleen laat deze nu al best een tijdje op zich wachten.

De afgelopen jaren schommelde het nieuws hierover heen en weer. Ja of nee? Niet of wel? Diverse acteurs lieten zich er (zowel positief als negatief) over uit, maar nadat hoofdrolspelers Chris Hemsworth en Chris Pine wegliepen van de onderhandelingstafel en ook de beoogde regisseur zijn koffers pakte, leek het project definitief op de lange baan geschoven en kwam de focus steeds meer te liggen op dat andere losstaande Star Trek-project van niemand minder dan Quentin Tarantino.

Noah Hawley
Toch schijnt er weer wat leven in de zaak te zitten omtrent de rebootfranchise, aangezien de studio heel snel een nieuwe naam heeft aangetrokken om het script te schrijven, te regisseren én te produceren samen met J.J. Abrams. Het gaat hier om Noah Hawley (bekend van series als Fargo en Legion) en onlangs diens eerste speelfilm Lucy In The Sky.

Eventuele plotdetails zijn nog niet bekend, evenals bevestigde castleden. Oorspronkelijk lag er een idee klaar om Captain James Kirk (Pine) zijn dode vader George (Hemsworth) te laten ontmoeten tijdens een tijdreismissie. Volgens THE HOLLYWOOD REPORTER is dit echter geschrapt, waardoor in ieder geval Hemsworth weg kan blijven van de onderhandelingen. Pine is natuurlijk een ander verhaal. We houden jullie op de hoogte!

NieuwsFilm

meest populair