• Drama
  • Sci-Fi
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Pale Blue Dot is geïnspireerd door een waargebeurd verhaal uit 2007 en volgt een succesvolle, vrouwelijke astronaut die na een lange periode in de ruimte weer terug naar huis keert. Eenmaal op aarde ontdekt ze dat het leven hier ingewikkelder is en begint ze haar realiteitszin kwijt te raken. Ze daalt verder in de neerwaartse spiraal wanneer ze het contact met haar familie steeds verder verliest - iets dat mensen kan overkomen die te lang in de ruimte hebben doorgebracht en de wereld zeer minuscuul zien. De astronaut begint o.a. een affaire met een collega, maar wanneer die persoon zelf ook vreemdgaat, ziet ze rood. Een ontvoering volgt.

Regie
Noah Hawley
Cast
Natalie Portman, Dan Stevens, Jon Hamm, Ellen Burstyn, Zazie Beetz, Nick Offerman, Kent Shocknek, Colman Domingo, Tig Notaro, Jeremiah Birkett, Christopher Darga, Joseph Williamson, Arlo Mertz, Stella Edwards, Cali DiCapo.
Release
21.03.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Lucy in the Sky Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Lucy in the Sky

acties