Releasedatum voor veelbelovende 'Lucy in the Sky' met o.a Natalie Portman

Releasedatum voor veelbelovende 'Lucy in the Sky' met o.a Natalie Portman

Met rollen voor o.a. Natalie Portman, John Hamm en Zazie Beetz.

Het was redelijk onduidelijk wat er met de nodige Fox projecten zou gaan gebeuren, nadat de studio werd overgenomen door het Huis van de Muis. Gelukkig dat de nodige films die zo goed als afgerond waren, toch nog uitkomen. Daar hoort Lucy in the Sky ook bij. Hierin speelt Natalie Portman de hoofdrol. Nu is ook bekend gemaakt wanneer deze te zien zal zijn.

De film, die geregisseerd is door Noah Hawley (o.a. bekend van de populaire series Fargo en Legion) zal al vanaf 4 oktober te zien zijn. De film is licht gebaseerd op het leven van de succesvolle astronaut Lisa Nowak, die in 2007 van Houston tot Orlando reed om de nieuwe vrouw van haar ex en tevens astronaut collega te ontvoeren. Portman speelt Lucy Cola, geinspireerd door Lisa Nowak. Andere hoofdrollen zullen worden ingevuld door John Hamm (Baby Driver) en Zazie Beetz (Deadpool 2).

Eenmaal terug op aarde ontdekt Lucy dat het leven hier ingewikkelder is en begint ze haar realiteitszin kwijt te raken. Ze daalt verder in de neerwaartse spiraal wanneer ze het contact met haar familie steeds meer verliest. Lucy begint een affaire met een collega, maar wanneer deze zelf ook vreemdgaat, gaat ze door het lint. Een ontvoering volgt.

Drukke maand
Oktober is een goede maand om de film uit te brengen om mee te dingen naar de grootste filmprijzen. Toch is er die maand flink wat competitie van andere grote projecten, zoals Joker (waarin Beetz ook een hoofdrol speelt) en Taika Waititi's Jojo Rabbit.

NieuwsFilm

meest populair