Check de trailer van 'Line of Descent' met Brendan Fraser (The Mummy) als wapenhandelaar

En check ook de poster!

De nieuwe film Line of Descent gaat over drie broers uit een Indiase misdaadfamilie die het niet met elkaar eens worden over de toekomst van het imperium dat hun vader heeft opgebouwd. Ze worden in de gaten gehouden door een undercover politieman en spannen samen met een wapenhandelaar, gespeeld door Brendan Fraser. Bekijk hieronder de trailer.


Line of Descent wordt omschreven als "een klassiek misdaadverhaal op de achtergrond van Delhi" over "een disfunctionele maffiafamilie die zichzelf te gronde richt, terwijl een undercover politieman zijn eigen demonen probeert te bestrijden door bij te dragen aan de teloorgang van de familie."

Cast & crew
De rest van de cast bestaat uit Abhay Deol, Ronit Roy, Neeraj Kabi, Prem Chopra, Ali Haji en Anisha Victor. Line of Descent is een film van schrijver regisseur Rohit Karn Batra, die hiermee zijn speelfilmdebuut te pakken heeft.

De film, die voorheen nog bekendstond als The Field, draait vanaf 13 december in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niks bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair