Video

Check de trailer van 'Line of Descent' met Brendan Fraser (The Mummy) als wapenhandelaar

En check ook de poster!

door Jan-Peter Rook om 15:10 in Video
De nieuwe film Line of Descent gaat over drie broers uit een Indiase misdaadfamilie die het niet met elkaar eens worden over de toekomst van het imperium dat hun vader heeft opgebouwd. Ze worden in de gaten gehouden door een undercover politieman en spannen samen met een wapenhandelaar, gespeeld door Brendan Fraser. Bekijk hieronder de trailer.


Line of Descent wordt omschreven als "een klassiek misdaadverhaal op de achtergrond van Delhi" over "een disfunctionele maffiafamilie die zichzelf te gronde richt, terwijl een undercover politieman zijn eigen demonen probeert te bestrijden door bij te dragen aan de teloorgang van de familie."

Cast & crew
De rest van de cast bestaat uit Abhay Deol, Ronit Roy, Neeraj Kabi, Prem Chopra, Ali Haji en Anisha Victor. Line of Descent is een film van schrijver regisseur Rohit Karn Batra, die hiermee zijn speelfilmdebuut te pakken heeft.

De film, die voorheen nog bekendstond als The Field, draait vanaf 13 december in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niks bekend.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ok. Dus Fraser leeft nog.
Tjone. Het was alweer 20 jaar geleden dat ik de betere Mummy film zag. Maaja het was ook een andere tijd.

gbfan

Avatar

Fraser leeft zeker nog. Hij heeft laatst nog een super rol gespeeld in de DC serie: doom patrol

Q Jones18

Avatar

Ik vind het wel een gemis dat hij zolang afwezig is geweest. Doe mij maar een nieuwe Mummy met hem

NieuwsFilm

meest populair