Celebrity

'Mark Ruffalo (Hulk) gaat de planeet redden'

Na zijn film 'Dark Waters' wil de acteur meer doen voor het welzijn van onze planeet.

door FilmTotaal om 06:00 in Celebrity
Mark Ruffalo, voornamelijk bekend als de Hulk in diverse Avengers films, is een nieuwe campagne gestart genaamd Fight Forever Chemicals. De acteur speelt de hoofdrol in de film Dark Waters en heeft besloten opnieuw samen te werken met het team achter de film om een steentje bij te dragen aan het verbeteren van het milieu

In Dark Waters, een film die Ruffalo eveneens heeft geregisseerd, speelt hij milieuactivist en schrijver Rob Bilott, die zijn carrière en familie op het spel zet wanneer hij een donker geheim van een bedrijf openbaar maakt. Dit bedrijf dumpt namelijk al decennialang zeer giftige en gevaarlijke stoffen. Dit waargebeurde verhaal heeft Ruffalo ervan doordrongen hoe belangrijk het is zich ook meer in te zetten voor het milieu.

Genoeg is genoeg
''Op dit moment doen onze regeringen en rechten niet veel om ons te beschermen'' begint Ruffalo. ''Ik wilde maar wat graag meewerken aan Dark Waters, omdat het een belangrijk en waargebeurd verhaal is. Dankzij zulke verhalen kunnen we mensen op de hoogte stellen van wat er allemaal om ons heen gebeurt en hun laten zien dat we allemaal samen moeten werken voor betere milieurechten. Het is hoog tijd dat de giftige stoffen die een impact hebben op ons leven en de natuur vervangen worden door milieuvriendelijke alternatieven''.

NieuwsFilm

meest populair