Er komt meer content voor volwassenen op Disney+

Er komt meer content voor volwassenen op Disney+

En dat mag ook wel!

Met vooral heel veel content van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars staat Disney+ vol met films en series voor de PG-13 (12 jaar en ouder) doelgroep, en uiteraard jonger. Maar daar gaat (op den duur) verandering in komen.

Dit heeft Kevin Mayer, voorzitter van Disney+, bevestigd tijdens Code Media 2019. "We voegen meer dingen toe die gericht zijn op volwassenen. Het heeft flink wat doorlooptijd nodig om originele programmering van echt hoge kwaliteit te creëren," aldus Mayer die ook aangeeft dat ze de originele content van hoge kwaliteit volgens een uitgedachte planning maken en uitrollen. "We willen de dingen niet overhaasten om alleen maar volume te hebben. Dat is niet onze filosofie. We willen minder dingen beter doen."

Content voor volwassenen op Disney+?
Met content voor volwassenen lijkt Disney het niet te hebben over R-rated content. Disney+ zal waarschijnlijk meer producties opleveren zoals de niet gescripte serie The World According to Jeff Goldblum.

De streamingdienst Hulu lijkt het kanaal te zijn voor de meer stevige films en series, en content die niet past binnen het Disney+ concept. Denk dan aan heel wat producties van 20th Century Fox. De vraag voor de Nederlandse liefhebbers is of Hulu op den duur ook naar Nederland komt.

NieuwsFilm

meest populair