René Mioch begint digitale filmzender

Filmkenner René Mioch komt met een filmzender (lees: website) op internet. Op www.filmsensterren.nl, vanaf vandaag om 18.00 uur bereikbaar, kunnen bezoekers geen films bekijken, maar wel gratis interviews met internationale filmsterren.

Naast recente gesprekken met acteurs en actrices komt er ook archiefmateriaal beschikbaar dat Mioch in de afgelopen 25 jaar heeft gedraaid. ,,We maken zoveel wat nooit te zien is en wat mensen wel willen zien'', verklaart de filmkenner. Binnenkort worden ook filmrecensies op beeld toegevoegd. Mioch produceert de webzender met zijn bedrijf New Haven Productions en werkt samen met het tijdschrift en filmsite Preview.

Mioch benadrukt dat het project nog in ontwikkeling is. Binnen een jaar moet Filmsensterren.nl een volledige digitale zender worden, waar bezoekers onder meer filmkaartjes en dvd's kunnen bestellen. Voor degenen die niet zo lang kunnen wachten: DVD's bestel je uiteraard in onze DVD-winkel en bioscoopkaartjes reserveer je gewoon in onze bioscoop-agenda.



NieuwsFilm

meest populair