Algemeen

'21 Bridges' veranderde radicaal tijdens productie

Roerige tijden op de set...

door Niels van Arkel om 17:24 in Algemeen
Het plot van de nieuwe film van regisseur Brian Kirk en producenten Joe en Anthony Russo is bijzonder straight-forward, maar is toch flink veranderd in het productie-proces.

Dat blijkt uit een interview met de regisseur door Cinemablend. Hij vertelt dat het originele idee is geschreven door Adam Mervis, die een zeer lastig script schreef. Dat werd in eerste instantie uitgevoerd, maar dat bleek toch lastiger dan gedacht.Grote ster
Het veranderde namelijk toen de grote ster binnen kwam lopen: "We hebben Chadwick Boseman gecast. Die kwam binnenlopen en toen zijn we naar het verhaal gaan kijken. Hij wilde graag een film maken waarbij ieder karakter dacht dat hij/zij het goede doet."

Iedere ster zijn verhaal
Op een gegeven moment kwamen er meer steracteurs op de casting lijst, zoals Taylor Kitsch, Stephan James, Sienna Miller en J.K. Simmons. Kirk en de Russo's wilde ieder karakter een eigen stem geven.

"We wilde ieder karakter er even uit lichten, zodat het beste in een ieder naar buiten zou komen. We wilden iedereen uiteindelijk iets moois laten doen."De Nederlandse releasedatum van 21 Bridges is nog niet bekend.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik snap er niks van wat heb ik net gelezen.

PRIME

Avatar

^
Same

NieuwsFilm

meest populair