Celebrity

Man Kristen Bell kan niet wachten om haar 'Frozen II'-salaris uit te geven

Geld moet rollen in huize Shepard en Bell.

door FilmTotaal om 15:46 in Celebrity
Dax Shepard, de man van Kristen Bell, de stem van prinses Anna in Frozen II, was woensdagavond te gast in Conan om het vervolg op Disney's animatieknaller te promoten. Shepard is blij met de film, maar nog gelukkiger met het vette salaris dat zijn vrouw voor haar werk heeft ontvangen.

Shepard had een filmclip van Frozen II gebracht. Waarom komt hij die film promoten, als hij er nog geeneens in te zien is? "Kristen en ik zijn getrouwd volgens de Californische wet, in gemeenschap van goederen, dus alles wat zij gedurende ons huwelijk krijgt, is ook voor de helft van mij. We hebben dus beiden exact hetzelfde aandeel in Frozen II", merkt Shepard op met een knipoog.

Leuke klus
De acteur en televisiemaker vindt het dus niet erg om zijn vrouw te helpen met het promoten van de film. Bell heeft ook heel haar ziel en zaligheid in het project gestopt. "Ze vond het fantastisch om deze film te maken. Ze vindt de crew, de animators geweldig", vertelt Shepard. "Ze hebben er drie jaar lang aan gewerkt".

Disney-money
Na het succes van Frozen (2013) bleek Bells terugkeer voor de sequel ook behoorlijk lucratief te zijn. En daar is Shepard ontzettend blij mee. "Ik weet wel hoe ik straks al dat geld uit moet geven als het op onze rekening staat. Dat kan ik je verzekeren", grapt hij.NieuwsFilm

meest populair