Eerste trailer 'The Call of the Wild' met Harrison Ford en een heldhaftige hond

Eerste trailer 'The Call of the Wild' met Harrison Ford en een heldhaftige hond

De allereerste live-action film van de man achter films als 'Lilo & Stitch' en 'How to Train Your Dragon'.

De nieuwe film The Call of the Wild gaat over een onervaren sleehond die moet zien te overleven in de wildernis van Alaska. Gelukkig heeft hij wel een mens bij zich, gespeeld door Harrison Ford, met wie de hond een groot avontuur beleeft en een hechte band opbouwt. Check snel de eerste trailer.


Het verhaal volgt Buck, een hond met een groot hart in Californië. Zijn normale huisdierenbestaan komt op z'n kop te staan wanneer hij tijdens de goldrush aan het einde van de negentiende eeuw naar de exotische wildernis van de Alaskaanse Yukon wordt gestuurd.

Avontuur
Buck word de nieuwste en minst ervaren toevoeging aan een hondensleeteam die post moet gaan bezorgen. Later groeit de heldhaftige hond uit tot de leider en beleeft hij het avontuur van z'n leven. Op deze manier vindt Buck zijn ware plek in de wereld en wordt hij eindelijk z'n eigen baas.

The Call of the Wild, een 20th Century Fox-productie gebaseerd op Jack Londons bijna gelijknamige boek Call of the Wild, is de eerste live-action film van regisseur Chris Sanders (Lilo & Stitch, How to Train Your Dragon). Daar moet wel bij gezegd worden dat Buck geen echte, maar een computer-geanimeerde hond is.

De rest van de cast bestaat onder anderen uit Dan Stevens, Omar Sy en Karen Gillan. The Call of the Wild draait vanaf 19 februari 2020 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair