Video

Eerste trailer 'The Call of the Wild' met Harrison Ford en een heldhaftige hond

De allereerste live-action film van de man achter films als 'Lilo & Stitch' en 'How to Train Your Dragon'.

door Jan-Peter Rook om 12:53 in Video
De nieuwe film The Call of the Wild gaat over een onervaren sleehond die moet zien te overleven in de wildernis van Alaska. Gelukkig heeft hij wel een mens bij zich, gespeeld door Harrison Ford, met wie de hond een groot avontuur beleeft en een hechte band opbouwt. Check snel de eerste trailer.


Het verhaal volgt Buck, een hond met een groot hart in Californië. Zijn normale huisdierenbestaan komt op z'n kop te staan wanneer hij tijdens de goldrush aan het einde van de negentiende eeuw naar de exotische wildernis van de Alaskaanse Yukon wordt gestuurd.

Avontuur
Buck word de nieuwste en minst ervaren toevoeging aan een hondensleeteam die post moet gaan bezorgen. Later groeit de heldhaftige hond uit tot de leider en beleeft hij het avontuur van z'n leven. Op deze manier vindt Buck zijn ware plek in de wereld en wordt hij eindelijk z'n eigen baas.

The Call of the Wild, een 20th Century Fox-productie gebaseerd op Jack Londons bijna gelijknamige boek Call of the Wild, is de eerste live-action film van regisseur Chris Sanders (Lilo & Stitch, How to Train Your Dragon). Daar moet wel bij gezegd worden dat Buck geen echte, maar een computer-geanimeerde hond is.

De rest van de cast bestaat onder anderen uit Dan Stevens, Omar Sy en Karen Gillan. The Call of the Wild draait vanaf 19 februari 2020 in de Nederlandse bioscopen.
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

omniesbonsai

Avatar

Lijkt me erg leuk
Hou wel van dit soort films

Bronxfromharlem

Avatar

Hij is niet dood. Hij leeft op Hoth!
Nog 1 laatste avontuur!

MajorJos

Avatar

Waarom geen echte hond gebruiken? Meest trainbare dier ooit. Zonde.

Master Of Films

Avatar

Bronxfromharlem "Hij is niet dood. Hij leeft op Hoth!
Nog 1 laatste avontuur!"
Ja, kom maar op met het 4e deel van Indiana Jones. Smiley face Het is alweer 30 jaar geleden toen de trilogie mooi eindigde Smiley face

Guyon2002

Avatar

Ziet er leuk uit, maar het is wel vrij obvious dat die hond niet echt is

Sharky13

Avatar

Weg jammer deze trailer. Heb het boek vroeger gelezen, was een erg goed boek. Maar de hond in deze film is volledig CGI, dat vind ik gigantisch jammer. Ziet er niet goed uit

Kridikaster

Avatar

Ford kan gerust nog 1 keer in de huid van Indy kruipen, deze look is er zelfs uitermate geschikt voor...

NieuwsFilm

meest populair