'Grote plannen' met Spider-Man in Marvel-films rond Venom

'Grote plannen' met Spider-Man in Marvel-films rond Venom

En wat betekent Andy Serkis voor Venom 2?

In 2020 verschijnen naar verwachting twee films in het Marvel Cinematic Universe, gemaakt door Sony Pictures. De eerste is Morbius en de tweede wordt waarschijnlijk Venom 2. In de een van deze "aanpalende films" van het MCU zien we misschien al de Spider-Man van Tom Holland.

Sinds kort is duidelijk dat Holland, die al in meerdere films van Marvel Studios te zien was, te zien zal zijn in de films van Sony Pictures. Sony is uiteraard de eigenaar van de filmrechten van dit bekendste Marvel-personage. Veel wilde Venom 2-producent Matt Tolmach nog niet kwijt over wat ze gaan doen, maar duidelijk is wel dat er niets is dat Sony tegenhoudt om Hollands Spider-Man te integreren. "We hebben grote plannen," aldus Tolmach tegenover ComicBook.com.

Venom 2 van Andy Serkis
Meer wilde de producent zeggen over regisseur Andy Serkis (Mowgli: Legend of the Jungle) van Venom 2, het vervolg op de kaskraker Venom uit 2018. Het lijkt erop dat Serkis de kwaliteit van het vervolg moet opkrikken ten opzichte van de eerste film.


"Hij is een geweldige regisseur, maar ook een acteur en hij speelt monsters en hij begrijpt de figuren van binnenuit. Het is geweldig om hem met Hardy te zien, omdat ze allebei de taal spreken die alleen acteurs begrijpen - vooral omdat mensen als Tom Hardy weten hoe het is om een personage uit een ander rijk te spelen."

De opnames voor Venom 2 met dus ook Tom Hardy zijn ondertussen gestart en waarschijnlijk verschijnt de Marvel-film begin oktober 2020 in de bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair