Hulk en Banner vochten tegen elkaar in 'Ragnarok'-arena in eerdere versie 'Infinity War'

Hulk en Banner vochten tegen elkaar in 'Ragnarok'-arena in eerdere versie 'Infinity War'

De Avengers zouden zichzelf tegenkomen in de wereld van Doctor Strange.

Sinds de release van Marvels Avengers-tweeluik Infinity War (2018) en Endgame (2019) hebben de makers al veel verwijderde filmmomenten onthuld. Scenarioschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely vertellen in een recent interview met Vanity Fair over een nieuwe verwijderde scène waarin de Hulk en Bruce Banner het tegen elkaar op zouden nemen.

Bekijk de afbeelding
"In de eerste film [Infinity War] zat oorspronkelijk een scène waarin ze [de Avengers] naar een plek in het universum van Doctor Strange gaan waar ze geconfronteerd zouden worden met zichzelf", onthult Markus. "Het was een geweldige scène, maar had werkelijk helemaal niets te maken met de rest van de film". Infinity War is immers het verhaal van Thanos.

Terug in de gladiatorenarena
"Banner ziet de Hulk, volgens mij in de vechtarena uit Ragnarok. Slechts één van de twee zou die weten te ontsnappen en vervolgens zou Professor Hulk opduiken in Wakanda", vertelt McFeely. "Het resultaat van die samensmelting [van Banner en Hulk] is nu te zien in de dinerscène [in Endgame] waarin hij een grote stapel pannenkoeken aan het opeten is. Die scène zat oorspronkelijk in Infinity War".

NieuwsFilm

meest populair