Groots vervolg op kaskraker 'Hobbs & Shaw' zo goed als zeker

Groots vervolg op kaskraker 'Hobbs & Shaw' zo goed als zeker

Het kan blijkbaar nog gekker en belachelijker.

Met een totale wereldwijde box-office verdienste van meer dan $750 miljoen dollar kon je er haast op wachten. Men is bezig met een sequel op de Fast & Furious-spinoff Hobbs & Shaw. Producent Hiram Garcia geeft toe dat de eerste gesprekken al geweest zijn.

We hebben gepraat en waren allemaal zo blij. Universal was erg verheugd over de financiële resultaten. We kijken nu naar waar de mogelijkheden liggen, maar wachten ook op Fast & Furious 9, want die gaat geweldige dingen laten zien! Het blijft tenslotte een gedeeld universum.

Tot die tijd hoeven we Dwayne Johnson en Jason Statham in ieder geval niet te missen. Hoewel ze ontbreken in Fast & Furious 9, hintte The Rock vorige maand subtiel naar een terugkeer in Fast & Furious 10.

Keanu Reeves
Hobbs & Shaw plantte natuurlijk al volop zaadjes voor een sequel met de mysterieuze directeur van de ETEON-organisatie waar Idris Elba zijn Brixton voor werkte. Het plan is dat die directeur uiteindelijk 'fysiek' in een toekomstige film verschijnt en het gerucht gaat dat de hoop van de makers op Keanu Reeves in die rol nog altijd bestaat.

NieuwsFilm

meest populair