Miley Cyrus hard aangevallen door vrouw Chris Hemsworth

Miley Cyrus hard aangevallen door vrouw Chris Hemsworth

Elsa Pataky vindt dat haar schoonbroertje Liam 'beter verdient'.

Liam Hemsworth en Miley Cyrus zijn ieder hun eigen weg gegaan na de aankondiging van hun scheiding in augustus. Toch lijkt hun break-up niet zo prettig te zijn verlopen als tot nu toe werd gedacht. Elsa Pataky, de schoonzus van Liam en vrouw van Chris Hemsworth, heeft namelijk bijzonder hard uitgehaald naar Cyrus in een nieuw interview met E! Online.

Hoewel Miley Cyrus en Liam Hemsworth inmiddels allebei een nieuwe vlam hebben gevonden, voelt Hemsworth de gevolgen van hun echtscheiding nog steeds. "Mijn schoonbroertje is sterk, maar zit daar natuurlijk mee. Ze hebben tien jaar lang een relatie gehad", vertelt zijn schoonzus Elsa Pataky bij de aftrap van de kerstcampagne van een bekend lingeriemerk. De Spaanse actrice is duidelijk #TeamLiam. "Hij verdient het beste. Hij verdient veel beter", merkt ze op over Cyrus.

Broederliefde
Liam bracht na zijn breuk met Cyrus veel tijd door in zijn thuisland Australië. Die tijd had hij nodig om zichzelf te herpakken. Gelukkig bleek broerlief Chris een rots in de branding voor hem te zijn. "Je kunt altijd terugvallen op je familie", vertelt Pataky daarover. "Hij heeft veel tijd doorgebracht met Chris, die hem echt weer de kracht heeft gegeven om door te kunnen gaan".

NieuwsFilm

meest populair