Video

Verwijderde scène Hulk uit eindgevecht 'Avengers: Infinity War' onthuld

Opvallend; wat hij was ook in de trailer te zien.

door Bram de Groot om 07:12 in Video
In een van de trailers voor Avengers: Infinity War was een shot te zien waarin de Hulk samen met heel wat helden, waaronder Chris Evans' Captain America, richting het strijdveld rent. Dat shot was niet te zien in de film Nu blijkt dat er wel zeker ideeën waren om Hulk te laten verschijnen in de clash in Wakanda.

In Avengers: Infinity War blijkt Mark Ruffalo's Bruce Banner wat problemen met de Hulk te hebben nadat hij wordt verslagen door Josh Brolins Thanos. In onderstaande scène blijkt dat er tijdens de productie werd gespeeld met de gedachte dat de Hulk dus wel weer ten tonele verscheen tijdens de slag in Wakanda.


Doodscène Odin uit Ragnarok
Tijdens bovenstaande beelden zie je ook een alternatieve doodscène van Anthony Hopkins' Odin in Thor: Ragnarok uit 2017.

De beelden zijn afkomstig van de Infinity Saga-boxset waarop heel wat verwijderde scènes staan uit de fases één tot en met drie van het Marvel Cinematic Universe. Welke? Zie hier het overzicht. Het is te hopen voor de fans dat de complete binnenkort ergens te zien is.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ralphb

Avatar

Ik hoop in het vervolg wel weer de normale Hulk te zien ipv professor Hulk. Het was leuk voor 1 keer, maar je wilt als kijker toch liever zien hoe hij alles sloopt.

NieuwsFilm

meest populair