Algemeen

Eerste reacties oorlogsfilm '1917' van Sam Mendes

Wordt dit de Oscarwinnaar?

door Bram de Groot om 17:32 in Algemeen
Regisseur Sam Mendes is zeker geen kleine naam. Naast twee James Bond-films maakte Mendes titels als Revolutionary Road (2008), Road to Perdition (2002) en American Beauty (1999). Later dit jaar gaat zijn oorlogsfilm 1917 in première en volgens de eerste reacties is dit een meesterwerk!

De oorlogsfilm 1917 van net onder de twee uur speelt zich af tijdens de eerste wereldoorlog en neemt de kijker mee de loopgraven in. Opvallend is de keuze om de film te vertonen als één shot, met Roger Deakins achter de camera. Deakins is bekend van het camerawerk voor films als Blade Runner 2049, Skyfall en The Shawshank Redemption.


Eerste reacties: Fenomenaal!
Hieronder de eerste online reacties op de film met hoofdrollen voor George MacKay en Dean-Charles Chapman en bijrollen voor grote namen als Richard Madden, Benedict Cumberbatch, Colin Firth en Mark Strong. Vanaf 9 januari draait 1917 in de Nederlandse bioscoopzalen!
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lewis

Avatar

Heeeeel veel zin in.

Rick Dalton

Avatar

Ik kijk ook heel erg uit naar deze film, ben erg benieuwd hoe het gaat uitpakken met maar één shot. Trailer ziet er cool uit.

PRIME

Avatar

Wacht... Deze film is 1 shot?

Master Of Films

Avatar

1917 heeft mbt cast & crew + WWI setting imho wel alles mee.
Anyway het one shot principe is niet nieuw. We zagen het al eerder in Alejandro Inarritu’s Birdman & Alfred Hitchcock’s Rope (in mindere mate eigenlijk).

Moviewheels

Avatar

Eindelijk weer een Mendes original!! Erg veel zin in!

RoberPaulsen

Avatar

Trailer gezien laatst, lijkt me een geweldige film.

NieuwsFilm

meest populair