Verjaardag Miley Cyrus doodsaai door spreekverbod?

Verjaardag Miley Cyrus doodsaai door spreekverbod?

Toch had de zangeres een gezellige dag.

Hiep, hiep, hoera! Miley Cyrus was zaterdag jarig en mocht alweer 27 kaarsjes uitblazen. De zangeres vierde haar verjaardag op een bijzondere manier, namelijk in stilte. Maar waarom?

Cyrus vierde haar verjaardag in Nashville. Daar ging ze gezellig uit eten met haar familie en vrienden, inclusief haar nieuwe vriendje Cody Simpson. Haar plekje in het restaurant was gezellig gedecoreerd met ballonnen. Eerder op de dag deelde Cyrus ook een aantal felicitaties van haar fans op Instagram.

Bekijk de afbeelding
Geen wilde party?
Eerder deze maand moest de zangeres onder het mes voor een probleem aan haar stembanden. Om te kunnen herstellen mag ze de komende tijd niet veel praten. "Ze moet voorzichtig met haar stem omgaan", wist een insider eerder te vertellen.

Het contrast met haar eerdere verjaardagen is daardoor behoorlijk groot, want Cyrus staat natuurlijk bekend als wild feestbeest. Zo was er voorgaande jaren volop alcohol, wiet en cake in allerlei bijzondere (lichaams)vormen aanwezig. Gelukkig heeft Cyrus al met al alsnog een leuke dag gehad.

NieuwsFilm

meest populair