Algemeen

'Harry Potter'-acteur speelt hoofdrol in Nederlandse oorlogsfilm 'De Slag om de Schelde'

Tom Felton voegt zij bij de cast in een nog onbekende rol.

door Timothy van Damme om 17:31 in Algemeen
Hoewel de Nederlandse oorlogsfilm De Slag om de Schelde al enige tijd in productie is, wordt er een nieuwe naam aan de cast toegevoegd. Niemand minder dan Tom Felton (bij de meesten bekend als Draco Malfoy uit de Harry Potter reeks) blijkt een hoofdrol te hebben bemachtigd.

Welke rol de Britse acteur krijgt is nog niet duidelijk. Hij zal zich deze week melden bij de opnames in Zeeland en België, waar enkele scènes met honderden figuranten gepland staan. Het eerste deel van de productie werd opgenomen in Litouwen.

Netflix
Enige tijd geleden werd bekend dat De Slag om de Schelde de eerste Nederlandse film is die wereldwijd verspreid zal worden door Netflix. In Nederland zal de film echter gewoon een bioscooprelease krijgen op 26 november 2020.

De Slag om de Schelde draait om drie personen: een jonge Nederlander die aan Duitse zijde vecht, een verdwaalde Engelse piloot en een meisje dat in het verzet zit. Hun wegen zullen elkaar kruisen in de chaos van de strijd. Matthijs van Heijningen jr. (The Thing) zal het epos regisseren.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thanoso

Avatar

Breng meteen heel hogwarts naar België of nederland

NieuwsFilm

meest populair