Mark Ruffalo gaat voor 'Hulk vs. Wolverine' in Marvel Cinematic Universe

Mark Ruffalo gaat voor 'Hulk vs. Wolverine' in Marvel Cinematic Universe

En dat zou heel cool zijn.

De films in Marvel Cinematic Universe voor 2020 en 2021 staan al vast en ook 2022 krijgt steeds meer vorm. Maar wat gebeurt er met Hulk? Tijdens Tokyo Comic-Con vertelde acteur Mark Ruffalo welke film hij graag zien verschijnen.

Volgens Comicbook.com zei Ruffalo tijdens Tokyo Comic-Con dat hij erover heeft gesproken met Marvel Studios-baas Kevin Feige: "Feige vroeg me vorige week of ik nog meer ideeën of verhalen heb voor de Hulk. En ik zei, 'ja, ik denk dat er nog wat verhalen te vertellen zijn.' En hij zei, 'nou, waarom kom je niet hierheen om mij erover te vertellen en dan zullen we zien of we een plek voor je kunnen vinden in het Marvel-universum?'"

Hulk vs. Wolverine
En Ruffalo deelde in ieder geval al één idee. "Hulk vs. Wolverine," zei de acteur. "Ik zou die graag willen zien. Hulk vs. Wolverine." En de kans dat dit film er gaat komen is zeker aanwezig. Marvel Studios kan na de aankoop van 20th Century Fox het personage integreren in het Marvel Cinematic Universe.

De vraag is uiteraard of Kevin Feige en de zijnen dit ook willen. Vooralsnog lijkt Ruffalo alleen een plekje te krijgen in de Disney+ serie She-Hulk, waarschijnlijk te verschijnen in 2022. Het is nog onbekend of Ruffalo een groot aandeel krijgt in die (mini)serie.

NieuwsFilm

meest populair