Algemeen

Mark Ruffalo gaat voor 'Hulk vs. Wolverine' in Marvel Cinematic Universe

En dat zou heel cool zijn.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De films in Marvel Cinematic Universe voor 2020 en 2021 staan al vast en ook 2022 krijgt steeds meer vorm. Maar wat gebeurt er met Hulk? Tijdens Tokyo Comic-Con vertelde acteur Mark Ruffalo welke film hij graag zien verschijnen.

Volgens Comicbook.com zei Ruffalo tijdens Tokyo Comic-Con dat hij erover heeft gesproken met Marvel Studios-baas Kevin Feige: "Feige vroeg me vorige week of ik nog meer ideeën of verhalen heb voor de Hulk. En ik zei, 'ja, ik denk dat er nog wat verhalen te vertellen zijn.' En hij zei, 'nou, waarom kom je niet hierheen om mij erover te vertellen en dan zullen we zien of we een plek voor je kunnen vinden in het Marvel-universum?'"

Hulk vs. Wolverine
En Ruffalo deelde in ieder geval al één idee. "Hulk vs. Wolverine," zei de acteur. "Ik zou die graag willen zien. Hulk vs. Wolverine." En de kans dat dit film er gaat komen is zeker aanwezig. Marvel Studios kan na de aankoop van 20th Century Fox het personage integreren in het Marvel Cinematic Universe.

De vraag is uiteraard of Kevin Feige en de zijnen dit ook willen. Vooralsnog lijkt Ruffalo alleen een plekje te krijgen in de Disney+ serie She-Hulk, waarschijnlijk te verschijnen in 2022. Het is nog onbekend of Ruffalo een groot aandeel krijgt in die (mini)serie.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Doen. Maar dan niet met Dr. Hulk. Die vond ik knap irritant in End Game eerlijk gezegd.

kokosnoot

Avatar

Er zijn verschillende verhaallijnen van Hulk vs Wolferine. In sommige komen ook andere mutanten voor en is het verhaal daardoor wat groter en leuker. Dat lijkt me leuker dan alleen 1:1 Hulk vs Wolferine.

Chrischzz

Avatar

Hulk vs iedereen gewoon.
Er zijn zoveel mooie combinaties te bedenken waarbij Hulk vs. bedacht kan worden.

Maanridder

Avatar

Hulk vs Wolverine is de allereerste comic waarin Wolverine geintroduceerd werd. Een oeroude comic waarin Wolverine als geheim overheidsproject op de Hulk wordt losgelaten die ravage aan het aanrichten is in de Canadese bossen. Prachtcomic.

DoctorManhattan

Avatar

Chrischzz,
Zoiets zie ik ook wel zitten, maar dan in de vorm van: The Hulk VS ...,
Waarin ze elke aflevering een andere held (of schurk) tegen Hulk zetten.

Sunspot

Avatar

@Maanridder

Heb de cartoon gezien, R-rated, zeker een vette film. Hoewel ik Wolverine wel erg krachtig vind daarin.

hoop dat we wel wat bloed gaan zien dan

Ties79

Avatar

Zou ook leuk zijn X-Men te introduceren bij MCU. En ook gelijk Cyclops vs Iron Man, dat gaat nu niet, maar Jean Grey tegen Scarlett Witch. Een beetje als in de aflevering Mojovision uit de gelijknamige X-Men animatieserie uit 1992.

Sunspot

Avatar

^

En Mr. Sinister komt hopelijk snel! Smiley face

ridjieddo

Avatar

Ultimate Hulk vs Wolverine. ‘Nuff said.

bigmichiel

Avatar

"Marvel Studios kan na de aankoop van 20th Century Fox het personage integreren in het Marvel Cinematic Universe."

Wolverine wel. Hulk echter niet, die rechten liggen te verspreid.

NieuwsFilm

meest populair