Twee nieuwe 'Rise of Skywalker' cameo's onthuld

Twee nieuwe 'Rise of Skywalker' cameo's onthuld

De zangers voegen zich bij een illuster rijtje.

Net als zijn voorgangers zal Star Wars: The Rise of Skywalker een podium bieden aan diverse cameo's van bekende artiesten. In de Special Look video die pas werd uitgebracht zien we twee bekende zangers voorbij komen. Zij voegen zich bij een mooi gezelschap dat bestaat uit onder andere Simon Pegg, Joseph Gordon Levitt en Tom Hardy.


Bekijk de afbeelding

De eerste is niemand minder dan Lin-Manuel Miranda (Mary Poppins Returns). Hij werd bekend met de Broadway-musical Hamilton. In het filmpje is hij gekleed als lid van het verzet, waar hij naast het nieuwe personage Jannah (Naomi Ackie) te zien is. Leuk detail is dat Miranda al eerder een bijdrage aan de nieuwe Star Wars trilogie gaf. Hij componeerde namelijk een nummer voor The Force Awakens


Bekijk de afbeelding

Stormtrooper
Vervolgens zien we een flits van Grammy winnaar Ed Sheeran. Hij zal een stuk minder herkenbaar in beeld komen. Net als Daniel Craig (No Time to Die) in 'The Force Awakens' speelt hij namelijk een Stormtrooper. Cameo's zijn hem overigens niet vreemd. In 'Game of Thrones' was hij eerder te zien in een veelbesproken optreden als zingende soldaat.

Hieronder nog een keer de betreffende feature.



NieuwsFilm

meest populair