Algemeen

Ongebruikte tiener Thanos voor 'Avengers: Infinity War' onthuld

Thanos was bijna te zien als baby en tiener.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Volgens velen had de film Avengers: Infinity War ook Thanos kunnen heten. De Marvel-film van Anthony en Joe Russo zoomt namelijk vooral in op de handelingen van Thanos (Josh Brolin) en maakt de Avengers bijspel.

Eerder zagen we al wat beelden van Baby Thanos, maar nu is via de ontwerpers betere concept-art verschenen, ook van tiener Thanos!

Baby Thanos
Hieronder een nieuwe / betere blik op baby Thanos. Het is duidelijk dat Thanos ook niet moeders mooiste was toen hij net werd geboren.


Thanos als tiener
Hieronder concept-art van Thanos als tiener. Eerder zagen we Thanos dus als baby, maar er werd duidelijk gedacht aan flashbacks naar Thanos' jeugd.


En hieronder ook concept-art van Benedict Cumberbatchs Doctor Strange en Thanos. In dit ontwerp stuurt Strange de slechterik op een ''magical mystery tour" net zoals Strange overkwam in zijn solofilm uit 2016.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sand

Avatar

jezus man, elke week hetzelfde artikel recycleren of wat?

aspers

Avatar

En we trappen er toch weer in...

Ang3l

Avatar

Dit hebben we toch al gezien?
Hou eens op met die fucking recycle clickbait jongens...........

Hiss

Avatar

Ik zou graag die niet gebruikte naakte Thanos die rondslingert op een sloopkogel nog eens willen zien. Of was dat iemand anders?

Koroshiya1

Avatar

Kappen nou met dit soort onzin! Ik dacht dat ik op Filmtotaal kwam en niet op fansite AvengersTotaal of StarWarsTotaal, maar blijkbaar heb ik mij flink vergist.
Als het jullie doel is om mensen van deze site weg te jagen, dan lukt dat heel erg goed. Ga ik nu even mijn hoofd tot bloedens toe stuk slaan tegen een muur uit agressie.

NieuwsFilm

meest populair