Geheime zoon Arnold Schwarzenegger lijkt sprekend op zijn vader!

Geheime zoon Arnold Schwarzenegger lijkt sprekend op zijn vader!

Arnold Schwarzenegger heeft een geheime zoon. Dit is al eventjes bekend. Nu blijkt dat deze zoon erg veel op zijn niet zo geheime vader lijkt.

In 2011 werd bekend dat '80-actieheld Arnold Schwarzenegger (Terminator: Dark Fate, Junior) een kind had verwerkt bij zijn huishoudster. De ondertussen 22 jarige Joseph Baena zet alles op alles om in de voet sporen te treden van zijn vader.

Via een foto op zijn eigen Instagram laat Joseph Baena zien hoe gespierd hij is en dat hij als twee druppels water op zijn vader lijkt, uiteraard toen Schwarzenegger een dezelfde leeftijd had. Arnold en Joseph zouden een goede band met elkaar hebben.

Bekijk de afbeelding
Onthulling van geheime zoon
Schwarzenegger onthulde het bestaan van zijn geheime zoon in 2011 tegenover Los Angeles Times. "Er zijn geen excuses voor. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de pijn die ik mijn familie heb aangedaan," zei Schwarzenegger in een verklaring.

Schwarzenegger heeft samen met zijn ondertussen ex-vrouw Maria Shriver drie kinderen, met de namen Katherine, Christina en Patrick.



NieuwsFilm

meest populair