Grappige trailer voor de documentaire 'Mel Brooks: Unwrapped'

Grappige trailer voor de documentaire 'Mel Brooks: Unwrapped'

De filmmaker is met 91 zijn gevoel voor humor nog niet kwijt!

De laatste film die hij schreef en regisseerde dateert inmiddels alweer uit 1995. Sindsdien is het komische filmgenie Mel Brooks quasi met pensioen. Hij was de laatste jaren wel nog betrokken bij musicalversies van zijn films, maar de inmiddels 91-jarige Brooks waagde zich niet meer aan een speelfilm. Nu verschijnt er wel een documentaire over hem.

Iedereen die Mel Brooks de laatste jaren mist, kan de beste man zodoende eindelijk weer eens in actie zien. Hij maakte komedieklassiekers zoals Blazing Saddles, Young Frankenstein, en Spaceballs en verscheen de laatste decennia nog wel eens in kleine rollen in film en televisie. De trailer van de documentaire 'Mel Brooks: Unwrapped' laat zien dat hij zijn gevoel voor humor sindsdien absoluut niet heeft verloren.

Trailer

De documentaire werd gemaakt door de Britse filmmaker Alan Yentob. Maar liefst 35 jaar geleden filmde hij al een hoop met Brooks en hij bezocht hem na al die tijd opnieuw voor opnames. Zelfs in documentairevorm spat de onmiskenbare humor van Mel Brooks van het scherm. De film verscheen nog op geen enkel festival en is exclusief te zien via de streamingdienst van HBO, vanaf 13 december.

NieuwsFilm

meest populair