De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Dragged Across Concrete (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: S. Craig Zahler | Cast: Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles, e.a.
Een bittere oude rot in het politievak en zijn jongere, wispelturige partner worden geschorst nadat er beelden opduiken waarop te zien is hoe zij een verdachte mishandelen. Krap bij kas en zonder andere opties besluit het tweetal de keiharde onderwereld in te duiken. Ze smeden een plan om een bekende Duitse drugsdealer te beroven. Al vroeg in de uitvoering loopt echter alles uit de hand.

The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a.
Frank Sheeran kijkt vanuit een verzorgingstehuis terug op zijn leven als gangster, dat begon nadat hij per toeval in contact kwam met de beruchte maffiabaas Russell Bufalino. Ook ontwikkelt Sheeran een goede vertrouwensband met de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa, die later spoorloos verdwijnt.

The Knight Before Christmas (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Monika Mitchell | Cast: Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqui, e.a.
Lerares Brooke gelooft na een mislukte relatie niet meer in sprookjes. Maar dan verschijnt er ineens een ridder, net voor kerst, als prins op het witte paard. De ridder blijkt uit de middeleeuwen te komen en door een tovenaar naar het heden te zijn gebracht voor een missie. Terwijl Brooke hem door de moderne wereld navigeert, bloeit er een ware liefde op tussen de twee.

Father Figures (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lawrence Sher | Cast: Owen Wilson, Ed Helms, Glenn Close, e.a.
De tweelingbroers Peter en Kyle komen erachter dat hun moeder hen altijd al heeft voorgelogen over hun vader. Die blijkt niet dood te zijn, maar nog springlevend. Ze weten alleen niet wie hij is. Daarom maken ze een reis om hem te vinden. Onderweg ontmoeten ze meerdere potentiële vaders en ontrafelen ze steeds meer geheimen over hun moeder.

Hunter Killer (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Donovan Marsh | Cast: Gerard Butler, Gary Oldman, Billy Bob Thornton, e.a.
Wanneer de Russische president wordt ontvoerd tijdens een staatsgreep, krijgt een Amerikaanse duikbootkapitein de leiding over een reddingsmissie om te voorkomen dat een foute Russische generaal een nieuwe wereldoorlog begint. Wat volgt is een vermakelijk en spannend potje zeeslag.


En verder onder meer...

Drama
Rémi sans famille (2018)

Kerstkomedie
Holiday Rush (2019)

Komedie
Action Point (2018)
Gaston Lagaffe (2018)

Misdaadkomedie
Le flic de Belleville (2018)

Western
Sonora (2018)

NieuwsFilm

meest populair