Algemeen

Verwijderde scène Spider-Man en Doctor Strange uit 'Avengers: Infinity War'

Opnieuw een verwijderde scène die je even moet zien.

door Bram de Groot om 11:39 in Algemeen
Het eindgevecht tussen de vele Avengers en Josh Brolins Thanos in Wakanda in Avengers: Infinity War was uiteraard net zo groots als onverwacht, zeker de allerlaatste daad. Vlak daarvoor was ook een gevecht te zien tussen de Mad Titan en heel wat Marvel-helden op Titan, de toenmalige thuisplaneet van de grote Marvel-slechterik.

Het blijkt dat er heel wat scènes zijn opgenomen die dit deel van de superheldenfilm niet hebben gehaald. Hieronder zie je een verwijderde clip met onder meer een team-up tussen Benedict Cumberbatchs Doctor Strange en Tom Hollands Spider-Man. Daarnaast zie je ook Pom Klementieffs Mantis een aantal van de Guardians ontwaken.


Niet afgerond
Zoals hierboven te zien is de scène duidelijk nog niet afgerond en zijn er stukken zonder geluid en niet afgeronde visuele effecten. De clip geeft nog maar eens aan op hoeveel - doorgaans erg krachtige - VFX de Marvel-films vertrouwen.

De verwijderde scène is afkomstig van de prijzige verzamelbox die in de States is verschenen en ondertussen is uitverkocht.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair