Video

Iron Man gespot in uitgelekte beelden 'Black Widow'?

Is Robert Downey Jr. toch nog een keer te zien in het Marvel Cinematic Universe?

door FilmTotaal om 22:30 in Video
Trekt Robert Downey Jr. nog één laatste keer zijn Iron Man-harnas aan voor Black Widow? De geruchten dat hij zijn opwachting zal maken in de Marvel-film over Scarlett Johanssons superspionne zijn sterk. Nu zijn er ook nog eens beelden 'uitgelekt' die dat lijken te bevestigen.


Op social media gingen eerder dit weekend beelden rond waarvan werd beweerd dat deze van de eerste trailer van Black Widow zouden zijn. In de korte clip is te zien hoe Tony Stark uit een vliegtuig stapt en wordt begroet door twee piloten.

Oud of nieuw?
Helaas is het gerucht inmiddels ontkracht. De beelden blijken van een verwijderde scène van Captain America: Civil War (2016) te zijn, en dus niet van de binnenkort te verschijnen teaser-trailer voor Black Widow. Toch is de kans groot dat Downey Jr. zal opduiken in Black Widow. Zelfs het doorgaans zeer betrouwbare Deadline heeft daarover bericht.

Het zou dus kunnen, zoals de onderstaande twitteraar ook schrijft, dat deze verwijderde Civil War-beelden worden hergebruikt voor Black Widow. Minder aannemelijk is dat Downey Jr. nieuwe scènes voor de film heeft opgenomen.


In het kort
In Black Widow leren we meer over heldin Natasha Romanoff. De film speelt zich vóór de gebeurtenissen van Avengers: Infinity War (2018) af en is dus een prequel. De eerste trailer verschijnt waarschijnlijk zeer binnenkort.

Marvels Black Widow sluipt op 29 april de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair