Geïrriteerde Dakota Johnson haalt uit naar Ellen DeGeneres in haar talkshow (video)

Had Johnson DeGeneres nou wel of niet uitgenodigd?

De Thanksgiving-aflevering die Ellen DeGeneres voor haar talkshow wilde maken, pakte toch minder feestelijk uit dan gehoopt. Dit door het zeer ongemakkelijke interview met haar gast Dakota Johnson. De spanning liep namelijk behoorlijk op in de studio toen DeGeneres (onterecht) beweerde dat zij niet welkom was op Johnsons verjaardagsfeestje.

Dakota Johnson mocht begin oktober alweer dertig kaarsjes uitblazen en daar hoort natuurlijk ook een groot feest bij. Ellen DeGeneres had daar graag bij aanwezig willen zijn, maar claimt niet te zijn uitgenodigd. Is dat echt zo? "Dat is niet waar, Ellen. Ik had je wel uitgenodigd", reageert Johnson, lichtelijk geïrriteerd, als DeGeneres haar daarmee geconfronteerd in haar talkshow.

"Toen ik vorig jaar in je show te gast was, wreef je het er behoorlijk in dat ik je niet had uitgenodigd", vervolgt ze. "Ik wist toen geeneens of je wel uitgenodigd zou willen worden, omdat ik niet zeker wist of je me wel aardig vond". Johnson besloot de comédienne dit jaar dus wel te vragen, maar blijkbaar heeft die uitnodiging haar nooit bereikt.

Getuigenverklaring
Eén van haar producenten kon het verhaal van Johnson bevestigen. DeGeneres kon zich de uitnodiging blijkbaar niet meer herinneren. Kan gebeuren natuurlijk, maar het zorgde wel voor een ongemakkelijk interview. Het fragment kun je hieronder bekijken!



NieuwsFilm

meest populair