Celebrity

'Miley Cyrus viert Thanksgiving op opvallende wijze'

Cyrus bracht de belangrijke Amerikaanse feestdag voor het eerst samen met haar nieuwe vriend door.

door FilmTotaal om 16:00 in Celebrity
Miley Cyrus heeft dit jaar voor het eerst haar Thanksgiving-kalkoen aangesneden in het bijzijn van haar nieuwe liefde Cody Simpson. Cyrus' zusje Noah deelde op Instagram een gezellige foto van het feestmaal. Opvallend is echter dat er alleen maar flesjes water op tafel stonden!

De Amerikanen vierden afgelopen week Thanksgiving, een dag waarop men stilstaat bij alles waarvoor men dankbaar is. Voor Miley Cyrus (27) was Thanksgiving dit jaar extra bijzonder, want ze kon voor het eerste haar nieuwe vriend Cody Simpson (22) meenemen naar het diner van haar familie. Simpson, zanger van beroep, komt zelf uit Australië en is dus de feestdag niet gewend.

Kalkoen en flesjes water
In huize Cyrus werd flink uitgepakt met een menu van gebraden kalkoen (geheel volgens traditie natuurlijk), aardappelpuree en sperziebonen. Hoewel Cyrus normaal gesproken wel van een drankje houdt, moest ze het nu doen met water. Op tafel stonden namelijk alleen flesjes water, zo is te zien op de foto van Noah. Of misschien was de kalkoen gewoon ontzettend droog?NieuwsFilm

meest populair