Wordt peperdure 'Cats-film één van de grootste flops van de laatste jaren?

Wordt peperdure 'Cats-film één van de grootste flops van de laatste jaren?

De musicalfilm zou een monsterbudget hebben.

Eind dit jaar verschijnt van regisseur Tom Hooper, de man achter films als The Danish Girl (2015), Les Misérables (2012) en The King's Speech (2010), de musicalfilm Cats. Als je de trailer hebt gezien, dan vind jij de beelden waarschijnlijk minimaal opvallend.

Ondanks dat de musical wereldwijd vele fans heeft, waren de eerste reacties niet mild. Sommige kijkers noemden de beelden zelfs eng. Nu is een eerste voorspelling online verschenen voor de Noord-Amerikaanse box office-aftrap.

Zwakke start in States
Volgens Box Office Pro start Cats, met rollen voor onder meer James Corden, Idris Elba en Jennifer Hudson, met een opbrengst van 14 tot 20 miljoen dollar. Volgens de berichten zou de film van Universal Pictures een fors budget hebben. Ondanks dat het bedrag nog niet is bevestigd, is er het gerucht dat de film maar liefst $300 miljoen heeft gekost om te maken. Mocht dit zo zijn, dan zou Cats zomaar de grootste flop in de geschiedenis kunnen worden.

De ontvangst zal ongetwijfeld een belangrijke rol gaan zijn. Cats debuteert op 26 december in de Nederlandse bioscoopzalen en hieronder zie je nogmaals de meest recente trailer!



NieuwsFilm

meest populair