Algemeen

Eigenlijk was de rol van Black Widow niet voor Scarlett Johansson maar voor een andere topactrice

Een harde klap, maar het liep uiteindelijk toch nog goed af.

door Wouter Drummen om 14:07 in Algemeen
Een van de bekendste en meest geliefde Avengers is zonder twijfel Black Widow/Natasha Romanoff, die wordt gespeeld door Scarlett Johansson. De actrice speelt al jarenlang een belangrijke rol in diverse Avengers- en Captain America-films en krijgt nu dan ook haar solo-film. Toch had het niet veel gescheeld of de rol was naar een andere actrice gegaan: Emily Blunt.

Emily Blunt, o.a. bekend van Edge of Tomorrow en A Quiet Place, wordt gezien als een van de stoerste actrices in Hollywood en werd zelfs genoemd als mogelijke opvolger van Daniel Craig als 007. Niet zo heel gek dus dat zij een grote kans maakte op de rol van de superheldin. Johansson liet zich er in een recent interview over uit.

Nog maar net
Zo zei Johansson: ''Ik weet het nog precies, ik was toen naar mijn man gegaan, die nog aan het werken was. Ik zat ergens in een hotel toen ik gebeld werd en ik te horen kreeg dat de rol niet voor mij was. Ik was hevig teleurgesteld, maar ik legde me erbij neer. Het leven gaat verder en er zijn vaker mooie rollen aan me voorbij gegaan, maar deze afzegging was wel echt wel pijnlijk''.

Emily Blunt er op het laatste moment echter vanaf en kreeg Johansson alsnog de rol, die misschien wel de grootste en meest lucratieve is in haar gehele carrière. Hadden jullie graag Blunt gezien als Black Widow, of zijn jullie blij dat Johansson toch nog de rol wist te bemachtigen?

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Ik vind Scarjo iets stoer dan Blunt. Maar het was me ook goed geweest Smiley face

Robbepost

Avatar

Allebei wel lekker!

Master Of Films

Avatar

Blunt als Captain Marvel, natuurlijk Smiley face Ach elke actrice, incl Rebel Wilson & Melissa McCarthy, had een betere Captain Marvel kunnen overbrengen. Zelfs met een slechte script, kon iig Sam Jackson iets van Fury maken.

Kortom zolang het maar geen Brie Larson is, want die is meer geschikt als een Wallmart filiaal manager.

GreenHornet

Avatar

Blunt komt terug als Invisible Woman (Sue Storm / Richards)

Jaws

Avatar

Brie Larson is een topactrice. Helaas zijn sommige beperkt in hun visie, of hebben niet alles gezien van deze dame.

GreenHornet

Avatar

Brie Larson is een schatje en super goede actrice het is de fout van Marvel dat CM is mislukt niet haar fout.

David Mills

Avatar

Het artikel gaat eigenlijk niet over Brie Larson, maar Brie is in Room natuurlijk geweldig en zeker geen Wallmart filiaal manager “Masters of films”. Naast blockbusters van Marvel worden ook kleine kwaliteitfilms gemaakt!!

Master Of Films

Avatar

Zo te lezen zijn er genoeg ridders op witte paarden om vrouwe Brie Larson te verdedigen. Ze is vast heel erg blij jullie Smiley face

Ik heb niks gezegd over Brie en haar andere rollen. Maar over Brie en haar Captain Marvel rol. Dat niemand hier begrijpend kan lezen, zegt meer over jullie beperkte vermogen Smiley face Ik heb er altijd wel lol in om Brie en Captain Marvel erbij te halen. Het is tenslotte Marvel totaal niet waar Smiley face

Bobby Z

Avatar

Ik vind dat Scarlett Johansson de nieuwe bond moet zijn !!

Rafael11

Avatar

^idd, dat zou ik helemaal geen slecht idee vinden. Als ze dan toch een (tijdelijke) vrouwelijke 007 willen, zouden ze Scarlett moeten nemen.

En wat betreft Emily Blunt, zij als Sue Storm en John Krasinsky als Reed Richard zou natuurlijk perfect zijn! Dan wel graag Reed met baard en wat ouder. Ik hoef geen twintigers te zien.

Ereptile

Avatar

@Rafael11 Emily Blunt als Sue Storm en John Krasinsky als Reed Richard is de beste fan-cast die ik over het internet zie gaan. Ik zou dat DOLGRAAG willen zien!

ZaphodBeeblebrox

Avatar

MoF zet voor de zoveelste keer weer het zelfde plaatje op, het wordt stilaan afgezaagd. Start anders eens een petitie om Rebel Wilson te casten als Captain Marvel. Zoals jij de autoriteit bent op het vlak van castings zou je ze bij Marvel nog wel kunnen overtuigen hé man. Ik zie de krantenkoppen al: ‘Master of Films herschept het MCU!’

NieuwsFilm

meest populair