Video

Eerste teaser van 25e James Bond-film 'No Time To Die'!

De volledige trailer verschijnt woensdag/donderdag online.

door Arjen Rooseboom om 11:33 in Video
Eindelijk is dan de teaser van Bond 25, oftewel No Time To Die online verschenen om ons alvast lekker te maken. Bekijk deze hieronder. De volledige trailer verschijnt (in tegenstelling tot eerdere berichten) woensdag of donderdag online, dus houd FilmTotaal in de gaten!


Zoals gebruikelijk bij een teaser, zien we nog weinig, behalve een paar korte flitsen van Daniel Craig's geheim agent, de vrouwelijke 007 Nomi van Lashana Lynch waar zoveel om te doen is, een schim achter glas en een onbekende dame met geweren (of is dit soms Ana de Armas?).

Craig's laatste
Cary Fukunaga stuurt het verhaal aan waarin Bond een rustig pensioen leidt op Jamaica dat onderbroken wordt als oude CIA-vriend Felix Leiter (Jeffrey Wright) zijn hulp vraagt om een ontvoerde wetenschapper te redden. Dit zet Bond op het spoor van de mysterieuze Safin (Rami Malek), een nieuwe schurk gewapend met gevaarlijke technologie.

No Time To Die verschijnt op 2 april 2020 bij ons in de bioscoop en bevat verder rollen voor Léa Seydoux (Madeleine Swann), Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Naomie Harris (Moneypenny), Rory Kinnear (Tanner) en naar verluid ook Christoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld).

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

In Knives out had Ana toch ook zwart haar.

Steve-O

Avatar

Ziet er goed uit!

Kridikaster

Avatar

er is maar 1 bond en das Craig !!!

Jaws

Avatar

nu wachten tot woensdag op de trailer. maar het ziet er prima uit.

Spider-fan

Avatar

Het ziet er veelbelovend uit. Al zegt een trailer niet alles. Ik weet dat ik de trailer van Quantum of Solace destijds ook erg sterk vond, maar de film was niet alles. Bij de Skyfall trailer had ik gelijk al mijn twijfels, en daar was ik uiteindelijk ook niet weg van.
Maar elke Bond-film van Craig is onderling erg verschillend, dus ik ben optimistisch gestemd.

Ik neem aan dat de persoon achter het glas Rami Malek is?

Popcultuurfreak

Avatar

Dit zegt nog niks. Wacht wel op woensdag.

NieuwsFilm

meest populair