Eerste teaser van 25e James Bond-film 'No Time To Die'!

Eerste teaser van 25e James Bond-film 'No Time To Die'!

De volledige trailer verschijnt woensdag/donderdag online.

Eindelijk is dan de teaser van Bond 25, oftewel No Time To Die online verschenen om ons alvast lekker te maken. Bekijk deze hieronder. De volledige trailer verschijnt (in tegenstelling tot eerdere berichten) woensdag of donderdag online, dus houd FilmTotaal in de gaten!


Zoals gebruikelijk bij een teaser, zien we nog weinig, behalve een paar korte flitsen van Daniel Craig's geheim agent, de vrouwelijke 007 Nomi van Lashana Lynch waar zoveel om te doen is, een schim achter glas en een onbekende dame met geweren (of is dit soms Ana de Armas?).

Craig's laatste
Cary Fukunaga stuurt het verhaal aan waarin Bond een rustig pensioen leidt op Jamaica dat onderbroken wordt als oude CIA-vriend Felix Leiter (Jeffrey Wright) zijn hulp vraagt om een ontvoerde wetenschapper te redden. Dit zet Bond op het spoor van de mysterieuze Safin (Rami Malek), een nieuwe schurk gewapend met gevaarlijke technologie.

No Time To Die verschijnt op 2 april 2020 bij ons in de bioscoop en bevat verder rollen voor Léa Seydoux (Madeleine Swann), Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Naomie Harris (Moneypenny), Rory Kinnear (Tanner) en naar verluid ook Christoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld).

NieuwsFilm

meest populair