Hoe fans kunnen helpen om een 2e 'Alita: Battle Angel' mogelijk te maken

Hoe fans kunnen helpen om een 2e 'Alita: Battle Angel' mogelijk te maken

En hoe lang zou het duren voordat Alita II klaar is?

Even geleden stelden we de vraag Wil jij een vervolg op 'Alita: Battle Angel'? en uit de reacties blijkt dat er heel wat mensen zijn die een tweede deel wel zien zitten. Producent Jon Landau geeft deze fans nu een opdracht!

Mocht jij een tweede deel rond Rosa Salazars Alita willen zien, dan staat je maar één ding te doen volgens Landau. "Wat ik denk dat de 'Alita Army' moet doen, is Disney erop te blijven wijzen hoe belangrijk het is dat er nog een Alita-film komt, en hopelijk zullen we ons daar ooit aan mogen wagen," aldus de producent tegenover Cinemablend.

Hoe lang duurt het om een Alita-vervolg te maken?
De producent onthulde ook hoe lang het zou duren om een tweede film te realiseren. "Ik denk dat voor elke film geldt," aldus Landau. "Je eerste stap is het schrijven van een script. Je moet ervan uitgaan dat je er 12 tot 18 maanden over doet om een script te schrijven. Ervan uitgaande dat het script geweldig is, heb je een pre-productie van 6 tot 10 maanden. Je hebt daarna een opnameperiode van 6 maanden en nog 1 jaar post-productie."

En zo zou het dus zo'n 3 tot 4 jaar duren voordat er een Alita: Battle Angel 2 is. Landau meldde dat er in beginsel nog twee vervolgfilms gepland waren door James Cameron die de film eigenlijk had willen regisseren. Misschien is het iets voor op Disney+?



NieuwsFilm

meest populair