Celebrity

Hebben Zendaya en Jacob Elordi nu een relatie of niet?

De 'Euphoria'-acteurs gingen samen op vakantie.

door FilmTotaal om 12:11 in Celebrity
Tijdens een interview in zijn thuisland heeft de Australische Jacob Elordi (The Kissing Booth) voor eens en altijd duidelijkheid geschept over zijn relatie met Euphoria tegenspeelster Zendaya (Spider-Man: Far from Home). In GQ spreekt hij over de aanhoudende geruchten.

Tijdens de opnames van de serie bracht de cast negen maanden samen door. Hierdoor ontstond een sterke band tussen de acteurs. De twee gingen zelfs samen op vakantie naar Griekenland. Toch wil Elordi helder zijn: "Zendaya is als een zus voor me". Een duidelijke friendzone dus.

Controversieel
Overigens heeft hij verder alleen maar lof voor de actrice: "Ze is ontzettend creatief en fantastisch om mee te werken. Ze is een geweldige artiest en geïnteresseerd in iedereen. Maar eigenlijk is de hele cast zo close".

Euphoria draait om een meisje (Zendaya) dat een drugsverslaving probeert te overwinnen. De serie was behoorlijk controversieel. Niet alleen geeft het verhaal een rauwe blik op zaken als verslaving, seksualiteit en depressie, maar ook laten de makers dit zonder gene zien. In Amerika was er dan ook enige ophef over het aantal penissen dat in de acht afleveringen voorbij kwam.

NieuwsFilm

meest populair