Algemeen

Keert Jim Carrey terug voor een derde deel van 'Ace Ventura'?

Alrighty then!

door Arjen Rooseboom om 14:29 in Algemeen
Acteur Jim Carrey (57) vestigde in 1994 definitief zijn status als filmkomiek door gelijk 3 knallers achter elkaar te maken: Ace Ventura, Dumb & Dumber en The Mask. Daarna verscheen hij snel in 1995 in het vervolg op eerstgenoemde, When Nature Calls.

Tussen 1996 en 2013 koos Carrey er bewust voor om niet langer in sequels op te komen draven. Maar inmiddels is het vervolg op Dumb & Dumber ook een feit (nadat een vervolg zonder hem faalde) en nu melden diverse bronnen dat Morgan Creek Productions gesprekken voert om nog een Ace Ventura te maken. Naar verluid heeft Carrey interesse getoond om de rol van de excentrieke dierendetective weer op te pakken.

Het nieuws komt van We Got This Covered. Dat is nou niet bepaald de meest betrouwbare bron (verre van zelfs, vinden veel FT-lezers), maar aan de andere kant bleek hun nieuws over de Scream reboot en Bill Murray's deelname aan Ghostbusters 3 allebei waar, dus een klein beetje voordeel van de twijfel mag wel, want een leuk gerucht is dit zeker!

Ace Ventura Junior
In 2009 werd al een poging gedaan met het pijnlijk slechte (getuige de 2,1 op IMDb) direct-to-dvd Ace Ventura Junior, waarin zogenaamd 'de zoon van' voor de grappen mag zorgen. Blijkbaar had men niks geleerd van het 2005-debacle dat Son Of The Mask heette. De elastische mimiek en fysieke bewegingen van Carrey zijn nu eenmaal moeilijk te evenaren.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Na het daverende succes van Dumb and Dumber To kon een vervolg op Pet Detective niet uit blijven natuurlijk..

Jamal M

Avatar

Doe het maar niet, het gaat hem als acteur alleen maar beschadigen zo een onnodige vervolg. Wel Prima voor z’n portemonnee!

PRIME

Avatar

yes pls

Blockbuster

Avatar

Doet dat lekkere wijf met die gigantische aambeien ook weer mee?

Pronk47

Avatar

Yes doen

Daanminator

Avatar

Beste comedy ooit deze reeks wat mij betreft. Ik zeg DOEN!!!

Pepej

Avatar

Hilarisch, ook al die knipoogjes naar andere films, bijv cliffhanger haha, of die bevallings-scene
Lijkt me leuk

Artificialis

Avatar

Ik wacht nog steeds op een vervolg van The Mask. Uiteraard met Jim Carrey. De vorige sequel was een catastrofale afgang.

HvO

Avatar

@Chris23: Een vervolg op Pet Detective is er al sinds 1995.

Macaber

Avatar

Een film als Ace Ventura werkt omdat het zo absurd over de top is. Sinds ongeveer 2005 acteert Jim Carrey niet meer op die manier, dus daarom zou ik zeggen niet doen.

NieuwsFilm

meest populair