Keert Jim Carrey terug voor een derde deel van 'Ace Ventura'?

Keert Jim Carrey terug voor een derde deel van 'Ace Ventura'?

Alrighty then!

Acteur Jim Carrey (57) vestigde in 1994 definitief zijn status als filmkomiek door gelijk 3 knallers achter elkaar te maken: Ace Ventura, Dumb & Dumber en The Mask. Daarna verscheen hij snel in 1995 in het vervolg op eerstgenoemde, When Nature Calls.

Tussen 1996 en 2013 koos Carrey er bewust voor om niet langer in sequels op te komen draven. Maar inmiddels is het vervolg op Dumb & Dumber ook een feit (nadat een vervolg zonder hem faalde) en nu melden diverse bronnen dat Morgan Creek Productions gesprekken voert om nog een Ace Ventura te maken. Naar verluid heeft Carrey interesse getoond om de rol van de excentrieke dierendetective weer op te pakken.

Het nieuws komt van We Got This Covered. Dat is nou niet bepaald de meest betrouwbare bron (verre van zelfs, vinden veel FT-lezers), maar aan de andere kant bleek hun nieuws over de Scream reboot en Bill Murray's deelname aan Ghostbusters 3 allebei waar, dus een klein beetje voordeel van de twijfel mag wel, want een leuk gerucht is dit zeker!

Ace Ventura Junior
In 2009 werd al een poging gedaan met het pijnlijk slechte (getuige de 2,1 op IMDb) direct-to-dvd Ace Ventura Junior, waarin zogenaamd 'de zoon van' voor de grappen mag zorgen. Blijkbaar had men niks geleerd van het 2005-debacle dat Son Of The Mask heette. De elastische mimiek en fysieke bewegingen van Carrey zijn nu eenmaal moeilijk te evenaren.



NieuwsFilm

meest populair