Algemeen

Nieuwe beelden Da Vinci Code

door FilmTotaal op 28.04.2006 om 11:58 in Algemeen

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ziet er goed uit! Heb er zin an!

Emilia46

Avatar

De casting vind ik echt geweldig, ze kloppen allemaal!

WoUtoMatiC

Avatar

... behalve Hanks ...

Ann McDunn

Avatar

Weer een stel mooie beelden, maar ik moet ook nog steeds even extra kijken naar Hanks, misschien valt het in de film wel mee, maar ècht een goede keuze vind ik het nog steeds niet.

Judge

Avatar

Nou, ik heb het boek gelezen en nu weet ik ook inmiddels hoe elke scene er uit ziet. Die film hoef ik dus ook niet meer te zien.

Bah!

Sauron

Avatar

Ik hoop alleen dat Audrey niet de hele tijd met zon gigantisch irritant frans accent gaat praten, daar kan ik me nog wel aan ergeren, voor de rest gaat het helemaal top worden!

Giz

Avatar

Ik vind Hanks nu eenmaal een topkeuze voor Robert Langdon... ik denk dat deze rol hem echt op het lijf geschreven is. Kan dezelfde 'flair' naar voor laten komen op het witte doek. Enfin, dat valt toch af te wachten.

Bukowski

Avatar

Sauron "Ik hoop alleen dat Audrey niet de hele tijd met zon gigantisch irritant frans accent gaat praten, daar kan ik me nog wel aan ergeren ..."
Nah, dat kan best charmant zijn en het voegt wel iets toe aan de authenticiteit. Daarnaast, liever Audrey met accent dan dat ze gedubd wordt; je weet het nooit met die Amerikanen.

Keyser Söze

Avatar

Bukowski "Nah, dat kan best charmant zijn en het voegt wel iets toe aan de authenticiteit. Daarnaast, liever Audrey met accent dan dat ze gedubd wordt; je weet het nooit met die Amerikanen."

En anders ga je de film fijn in Frankrijk kijken waar Tom Hanks Frans praat, maar dan erger je je tenminste niet aan Audrey's accent ;)

Michaell

Avatar

Na veel speculatie met mijzelf, vind ik toch Silas het interessantste karakter...denk ik. Nog drie weekjes. I Can't Wait!!

Ruwe Pit

Avatar

Hoe zou je je in godsnaam aan Audrey kunnen ergeren?....

Fuzzynuts

Avatar

Die gast op de vierde foto lijkt op Ed Nijpels...

Nog een reden om niet te gaan kijken.
Kwacht wel tot ie op filmnet komt.

NieuwsFilm

meest populair