'Ip Man 4: The Finale' trailer: Donnie Yen ramt er voor de allerlaatste keer op los!

'Ip Man 4: The Finale' trailer: Donnie Yen ramt er voor de allerlaatste keer op los!

De reeks die in 2008 van start ging, komt nu dan toch echt tot een eind.

Hieronder vind je een trailer van Ip Man 4: The Finale, het vierde en allerlaatste deel in de Ip Man-reeks die in 2008 van start ging. Donnie Yen keert terug als de legendarische Ip Man en ook regisseur Wilson Yip is, net als bij de vorige drie films, weer van de partij. Naast de trailer is er ook een nieuwe poster beschikbaar.


In Ip Man 4: The Finale is te zien dat het leven van Ip Man vrijwel onveranderd blijft na de dood van zijn vrouw, maar hij en z'n zoon groeien wel langzaam uit elkaar. Om een betere toekomst voor z'n zoon te bewerkstelligen, reist Ip Man af naar de Verenigde Staten, waar een van zijn leerlingen de lokale martial arts-gemeenschap kwaad heeft gemaakt door een Wing Chun-school te beginnen.

Niet zo vreedzaam
In de States blijkt het leven lang niet zo vreedzaam en stabiel te zijn als Ip Man vooraf had gedacht. Hierdoor begint hij opnieuw na te denken over zijn plaats in de wereld en de reden dat hij ooit met martial arts is begonnen.

Naast Donnie Yen bestaat de cast uit Wu Yue, Van Ness, Scott Adkins, Kent Cheng, Chan Kwok Kwan, Kanin Ngo, Chris Collins en Vanda Margraf. De vierde en laatste Ip Man, met een scenario van Hiroshi Fukazawa en Edmond Wong, draait vanaf 25 december in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair