Screen Junkies neemt 'It: Chapter Two' op de hak

Screen Junkies presenteert zijn scherpe commentaren op een vermakelijke manier.

Jeffrey Kouters 4 december 2019 16:03 in Humor
Hoewel It: Chapter Two voor liefhebbers van het eerste deel en het gelijknamige boek van Stephen King grotendeels een feest der herkenning was, presteerde deze sequel toch wat minder sterk dan zijn voorganger. In een nieuwe aflevering van Honest Trailers nemen de makers van de Screen Junkies de film nu op de hak.

In september opende It, veelal verkleed als de moordlustige clown Pennywise (Bill Skarsgård), opnieuw de jacht op de - inmiddels volwassen - Losers Club en andere onschuldige zielen in Derry. Alhoewel 'moordlustig' misschien niet helemaal klopt. Het valt Screen Junkies namelijk op dat Pennywise wel héél véél kansen om de Losers te doden onbenut laat. Ook vinden de makers de lange speelduur maar vermoeiend...


In het kort
In It: Chapter Two moesten de Losers het, 27 jaar na hun eerste confrontatie met It, opnieuw opnemen tegen deze dit kwaadaardige schepsel. De volwassen cast bestond onder meer uit James McAvoy (Bill Denbrough), Bill Hader (Richie Tozier) en Jessica Chastain (Beverly Marsh). De kindercast uit het eerste deel keerde ook terug. De regie was wederom in handen van Andy Muschietti.

NieuwsFilm