DC-hit 'Joker' binnenkort thuis op de buis

DC-hit 'Joker' binnenkort thuis op de buis

Check de details van deze uitgave.

Eerder dit jaar wist Warner Bros. de wereld flink op te schudden. De DC-film Joker werd vooraf bekritiseerd, maar haalde na de release een enorm bedrag op aan de box office. En de film draait nog steeds succesvol. Het stevige misdaaddrama van regisseur Todd Phillips verschijnt begin volgend jaar op schijf.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Warner Bros. op 17 december als digitale versie en op 7 januari op Blu-ray en de andere uitgaven. Het Nederlandse schap wordt helaas pas op 4 februari bereikt. Hieronder een korte trailer voor de thuisuitgave.


Bonusmateriaal

Over het bonusmateriaal op bijvoorbeeld de Amerikaanse en Nederlandse uitgaven is inhoudelijk nog niet zo heel veel bekend. De titels zijn alvast wel onthuld. Ze heten Joker: Vision & Fury, Becoming Joker, Please Welcome... Joker! en Joker: A Chronicle of Chaos. Ongetwijfeld zal de rol van Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk the Line) dieper bekeken worden.

De 4K-uitgave zal een Dolby Vision HDR beeld bevatten en dit zou de kleur van de film enorm verrijken volgens een officieel bericht van Warner Bros. Het geluid belooft via een Dolby Atmos track de huiskamer ingestuurd te worden.

Verpakking

Hieronder zie je een aantal covers van verschillende uitgaven voor de film die richting de $1,1 miljard gaat aan de wereldwijde box office. Ook in Nederland verschijnt Joker op 4K, Blu-ray en Dvd.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair