Vreemde connectie tussen 'Black Widow' en 'Avengers: Infinity War'

Vreemde connectie tussen 'Black Widow' en 'Avengers: Infinity War'

Is dit een foutje of is er meer? Waarschijnlijk het laatste.

Maandag verscheen plots de trailer voor Black Widow online en in die beelden waren heel veel nieuwe personages te zien. Eén van die personages blijkt nu te hinten naar een link met Avengers: Infinity War.

In een bepaalde shot in de trailer voor Cate Shortlands Black Widow zien we Florence Pughs Black Widow Yelena Belova met een bepaald kledingstuk aan dat Scarlett Johanssons Black Widow Natasha Romanoff aan heeft in Infinity War uit 2018. Bekijk hieronder het shot, inclusief een shot uit de derde Avengers-film.

Bekijk de afbeelding
Wat zou dit kunnen betekenen?
Het kan uiteraard een foutje zijn van Marvel, maar die kans lijkt vrij klein. Het kan ook zijn dat Johanssons Widow de kledij aanheeft als een soort ode aan haar soortgenoot. Zou Yelena Belova het einde van de film Black Widow niet halen? Anderzijds kan het ook zijn dat ze kleding uit hebben gewisseld.


Uiteraard is dit allemaal speculatie. Ergens is het niet voor te stellen is dat Marvel Studios al zo snel afscheid neemt van het personage van Pugh. Vanaf 29 april zijn de Black Widows te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair