Celebrity

'Vader Amber Heard wil Johnny Depp vermoorden'

Het moddergooien tussen Depp en Heard gaat door.

door FilmTotaal om 10:58 in Celebrity
Het mag het sensatiedossier van 2019 genoemd worden; de zaak tussen Amber Heard en Johnny Depp, die toch ooit zo gelukkig getrouwd zijn geweest. Tegenwoordig lijkt het erop dat er alleen maar haat en nijd was tussen de twee.

Nu wordt door The Blast beweerd dat de vader van Amber Heard op het punt stond om Johnny Depp neer te schieten. Uit documenten in handen van The Blast zou blijken dat de vader van Heard meerdere doodsbedreigingen heeft gestuurd naar Depp. Het zou zelfs zover zijn gegaan dat de vader van Heard dreigde te vermoorden met een pistool.

Depp vermoorden...
Een fragment uit een plaatsgevonden telefoongesprek zou zijn: "Dat stuk stront zorgt ook voor mij voor problemen, aangezien ik tien procent van het geld zou krijgen. En zonder dat geld kan ik niet de films maken die ik wilde maken." en "Hij verwoest de carrière van mijn kleine meid en hij maakt haar zwart in Hollywood."

En daarna kwam er de doodsbedreiging van de mogelijk dronken vader: "En als ik hem zie, dan sla ik hem verrot." en "Ik kom uit Texas, en mannen uit Texas dragen 45's en Johnny gaat de mijne ontmoeten!"

En zo gaat de strijd tussen de kampen door. Depp zien we in 2020 in het drama Minamata van Andrew Levitas (The Box) en Heard heeft volgend jaar een rol in de tv-serie The Stand van CBS All Access.

NieuwsFilm

meest populair