Releasedatum eerste trailer van 'Wonder Woman 1984' bekend!

Releasedatum eerste trailer van 'Wonder Woman 1984' bekend!

Wanneer zien we Diana Prince weer schitteren?

We moeten nog behoorlijk lang wachten op de release van Wonder Woman 1984, maar op de eerste trailer van de superheldenfilm met Gal Gadot gelukkig niet. Die kunnen we zondag aanstaande al verwachten!

Dat stelt Fandom op basis van bericht rond de CCXP. Daar zal naar verluidt de eerste trailer vertoond worden die ook echt publiek wordt gemaakt. Het is niet voor het eerst dat er een trailer vertoond wordt, maar wel voor het eerst dat een trailer breed vrijgegeven wordt. Wat we precies te zien krijgen in de trailer, moeten we natuurlijk ook nog merken.

Wonder Woman 1984
De nieuwe film rond Wonder Woman speelt zich af tijdens de Koude Oorlog. Diana Prince moet het straks opnemen tegen de schurk Cheetah. Tegelijk krijgt Diana te maken met de opmerkelijke terugkeer van haar liefje Steve Trevor, van wie ze zeker dacht te weten dat hij dood zou zijn.

De DC-film staat gepland voor release in de loop van juni 2020 en zal vermoedelijk een van de grootste box office hits van volgend jaar worden. De komende tijd kunnen we, gezien de release in juni, veel nieuw materiaal verwachten!

NieuwsFilm

meest populair