John Travolta wil opnieuw met 'Pulp Fiction'-regisseur Quentin Tarantino werken

John Travolta wil opnieuw met 'Pulp Fiction'-regisseur Quentin Tarantino werken

Heeft Tarantino een rol voor Travolta in zijn allerlaatste film als regisseur?

John Travolta's loopbaan als acteur heeft de nodige pieken en dalen gekend. De acteur scoorde eind jaren '70 grote hits met films als Grease, Saturday Night Fever en Blow Out. In de jaren '80 raakte Travolta echter in de vergetelheid door flops als Perfect en Two of a Kind. Toen hij eenmaal in films over pratende baby's mee begon te spelen, leek het echt gedaan te zijn met Travolta in Hollywood.

Tot Quentin Tarantino in beeld kwam! De regisseur gaf Travolta's carrière een flinke injectie met Pulp Fiction, waarna weer een reeks topfilms volgden. De geschiedenis lijkt zichzelf nu te herhalen. De laatste tien jaar zijn er maar weinig films met Travolta verschenen die een bioscooprelease kregen. Zal hij nog eenmaal een comeback weten te maken?

Eindelijk weer samen?
Afgelopen weekend kwamen Travolta en Tarantino samen om Oscar-kanshebber Once Upon a Time in Hollywood te vieren. Tijdens dit evenement werd Travolta gevraagd of hij graag weer zou willen werken met Tarantino. Domme vraag natuurlijk, maar Travolta antwoordde toch:

"Dat zou ik geweldig vinden. Als grote regisseurs als Quentin je inhuren, is 90% van je werk al gedaan. Zij weten namelijk dat jij de juiste persoon voor de rol bent, dus niks voelt gedwongen aan. Kijk hoe Quentin voor mijn rol in Pulp Fiction heeft gevochten. Hij zette zijn reputatie en carrière op het spel omdat hij er zoveel vertrouwen in had."

Zal Quentin Tarantino een rol schrijven voor John Travolta in zijn tiende en laatste film? We gaan het de komende jaren zien!

NieuwsFilm

meest populair