Algemeen

Eerste foto's en poster 'Ghostbusters: Afterlife'!

Komt er dan toch een waardige vervolg?

door Bram de Groot om 09:30 in Algemeen
Vergeet snel de vrouwelijke film uit 2016 en kijk uit naar Ghostbusters: Afterlife! Dat is wat de makers van de volgende poging om de franchise te doen herleven vast denken.

Via Vanity Fair en Sony Pictures krijgen we hieronder niet alleen een nieuwe poster voor de nieuwe Ghostbusters III, maar ook vier eerste foto's uit de film. Daarop zien we naast acteur Paul Rudd als het personage Mr. Grooberson, ook Finn Wolfhard (Trevor), het duo Mckenna Grace (Phoebe) en Logan Kim (nog onbekende rol) en de Ecto-1 in actie!
Hoe start de film
Het lijkt erop dat het personage van Stranger Things en It-acteur Wolfhard de oude Ecto-1 uit de '80-films - Ghost Busters (1984) en Ghostbusters II (1989) - ontdekt. Hij zal de wagen vast aan de praat krijgen en een heftig proefritje maken door het graan, zoals ook hieronder te zien op het eerste affiche. Aankomende maandag zou de trailer moeten verschijnen!


In Ghostbusters: Afterlife van Jason Reitman, de zoon van Ivan Reitman, keren Bill Murray (Peter Venkman), Dan Aykroyd (Raymond Stantz) en Ernie Hudson (Winston Zeddemore) terug als de bejaarde Ghostbusters, evenals Sigourney Weaver (Dana Barrett) en Annie Potts (Janine Melnitz). Vanaf 9 juli in de Nederlandse bioscoopzalen!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

De film word in Nederland hernoemd naar Ghostbusters: Legacy

Frietgezicht

Avatar

Sorry gebruikte per ongeluk eerst mijn andere profiel

Movieman2018

Avatar

Neem nooit vrouwen (meervoud) als hoofdrol.

Civilian Supreme

Avatar

Ik erken alleen die Ghostbusterfilm uit 2016 als waardig vervolg.
Dit kan toch niks worden, die auto lijkt er niet eens op!

Deadp00l

Avatar

Civilian Supreme ghostbusters 2016 was gewoon slecht maar iedereen zijn eigen smaak

NieuwsFilm

meest populair