Eerste foto's en poster 'Ghostbusters: Afterlife'!

Komt er dan toch een waardige vervolg?

Bram de Groot 7 december 2019 09:30 in Algemeen
Vergeet snel de vrouwelijke film uit 2016 en kijk uit naar Ghostbusters: Afterlife! Dat is wat de makers van de volgende poging om de franchise te doen herleven vast denken.

Via Vanity Fair en Sony Pictures krijgen we hieronder niet alleen een nieuwe poster voor de nieuwe Ghostbusters III, maar ook vier eerste foto's uit de film. Daarop zien we naast acteur Paul Rudd als het personage Mr. Grooberson, ook Finn Wolfhard (Trevor), het duo Mckenna Grace (Phoebe) en Logan Kim (nog onbekende rol) en de Ecto-1 in actie!
Hoe start de film
Het lijkt erop dat het personage van Stranger Things en It-acteur Wolfhard de oude Ecto-1 uit de '80-films - Ghost Busters (1984) en Ghostbusters II (1989) - ontdekt. Hij zal de wagen vast aan de praat krijgen en een heftig proefritje maken door het graan, zoals ook hieronder te zien op het eerste affiche. Aankomende maandag zou de trailer moeten verschijnen!


In Ghostbusters: Afterlife van Jason Reitman, de zoon van Ivan Reitman, keren Bill Murray (Peter Venkman), Dan Aykroyd (Raymond Stantz) en Ernie Hudson (Winston Zeddemore) terug als de bejaarde Ghostbusters, evenals Sigourney Weaver (Dana Barrett) en Annie Potts (Janine Melnitz). Vanaf 9 juli in de Nederlandse bioscoopzalen!

NieuwsFilm