Zo sluit 'Ghostbusters: Afterlife' aan op 'Ghostbusters I & II'

Gisteren de eerste foto's, maandag de trailer.

Bram de Groot 7 december 2019 14:13 in Algemeen
Misschien kijk je met wat sceptisch naar deze nieuwe Ghostbusters-film, maar het lijkt erop dat Ghostbusters: Afterlife behoorlijk afstand neemt van de magere poging Ghostbusters uit 2016. De nieuwe film lijkt vooral nostalgie te willen ademen.

Dit blijkt wel uit onderstaande synopsis die door Sony Pictures is vrijgegeven. De film van regisseur Jason Reitman sluit overduidelijk aan op de eerste twee delen, door de kleinkinderen van de eerdere ghostbusters kennis te laten maken met het leven naar de dood.


Van regisseur Jason Reitman en producent Ivan Reitman komt het volgende hoofdstuk in het originele Ghostbusters-universum. Ghostbusters: Afterlife: Wanneer een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein stadje aankomen, beginnen ze hun connectie met de originele ghostbusters te ontdekken en vinden ze de geheime erfenis die hun grootvader heeft achtergelaten. De film is geschreven door Jason Reitman & Gil Kenan.

Maandag de trailer!
Aankomende maandag verschijnt de eerste trailer voor Ghostbusters: Afterlife, die mogelijk Ghostbusters: Legacy in Nederland zal gaan heten [met dank aan jefreum / Frietgezicht]. Vanaf 9 juli in de Nederlandse bioscoopzalen!NieuwsFilm