UPDATE: Marvel maakt nieuwe toekomstplannen bekend!

UPDATE: Marvel maakt nieuwe toekomstplannen bekend!

Kevin Feige beklimt zo dadelijk het podium van CCXP!

Marvel geeft binnen enkele uren een nieuwe presentatie op de Comic Con Experience (CCXP) in São Paulo, Brazilië. Kevin Feige heeft daar maar liefst driekwartier voor gereserveerd, dus dat betekent dat hij een hoop te vertellen heeft. Volg hier zijn presentatie live vanaf 20:00 uur!

Bekijk de afbeelding

Lees ook:


Brazilië kan niet wachten op het Marvel-panel met Kevin Feige. Fanatiekelingen stonden al sinds donderdag in de rij om de nieuwe aankondigingsronde bij te kunnen wonen. Fans die gisterenavond pas aansloten konden vandaag de zaal niet in. Over zo'n anderhalf uur beklimt Feige het podium en gaat dit live-topic ook officieel van start. Ververs regelmatig de pagina voor nieuwe updates!

Laatste update:
20:28 | Wut? Feige is klaar met zijn presentatie en verlaat het podium. Feige heeft geen enkele nieuwe aankondiging gedaan.

Tweet verwijderd

Eerdere updates:
20:26 | Marvel onthult een gloednieuwe poster van Black Widow. WOW!

Bekijk de afbeelding
20:19 | Er worden nu exclusieve beelden van Black Widow vertoond. Dinsdag verscheen de eerste trailer. Volgens Marvel-baas Feige zal de film een geheim over het Marvel Cinematic Universe onthullen en zal hij toekomstige verhaallijnen opzetten.

20:12 | Feige laat nu de eerste exclusieve beelden zien van The Eternals. Deze beelden zullen helaas niet online komen te staan. Volgens fans in de zaal zien de beelden er, ondanks dat deze nog niet bewerkt zijn, 'fantastisch' uit. In de video komen The Eternals bijeen in een hutje in een bos. "These people and this planet have changed all of us. We must protect them", zegt een van hen. Vervolgens volgt een montage van verschillende scènes waarin veel verschillende delen van de wereld en culturen te zien zijn. Ook is er een ceremonieel vuur te zien. Zeker fans van Marvel-icoon Jack Kirby zullen aan hun trekken komen met The Eternals.

20:09 | Feige vertelt over de shows die naar Disney+ komen. Hij heeft een aantal foto's meegenomen van The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. De opnames van beide series begonnen onlangs. Ook somt hij nog op welke nieuwe films de komende jaren op de planning staan. "Deze show is iets wat we nooit hebben gedaan", vertelt Feige over WandaVision. Ook herinnert hij het publiek er nog eens aan dat Scarlet Witch één van de sterkste helden van het Marvel Cinematic Universe is. Dat belooft veel goeds!

Tweet verwijderd

20:00 uur | De presentatie is officieel begonnen! Kevin Feige werd zojuist met een luid applaus verwelkomd op het podium. De belangrijkste man achter de schermen van het Marvel Cinematic Universe groeide de afgelopen jaren zelf ook uit tot een ware beroemdheid. De komende 45 minuten maakt hij nieuwe details bekend over de toekomst van wat gerust zijn filmuniversum genoemd mag worden. Wat zou hij allemaal in petto hebben?

NieuwsFilm

meest populair