Algemeen

UPDATE: Marvel maakt nieuwe toekomstplannen bekend!

Kevin Feige beklimt zo dadelijk het podium van CCXP!

door FilmTotaal om 22:30 in Algemeen
Marvel geeft binnen enkele uren een nieuwe presentatie op de Comic Con Experience (CCXP) in São Paulo, Brazilië. Kevin Feige heeft daar maar liefst driekwartier voor gereserveerd, dus dat betekent dat hij een hoop te vertellen heeft. Volg hier zijn presentatie live vanaf 20:00 uur!Lees ook:


Brazilië kan niet wachten op het Marvel-panel met Kevin Feige. Fanatiekelingen stonden al sinds donderdag in de rij om de nieuwe aankondigingsronde bij te kunnen wonen. Fans die gisterenavond pas aansloten konden vandaag de zaal niet in. Over zo'n anderhalf uur beklimt Feige het podium en gaat dit live-topic ook officieel van start. Ververs regelmatig de pagina voor nieuwe updates!

Laatste update:
20:28 | Wut? Feige is klaar met zijn presentatie en verlaat het podium. Feige heeft geen enkele nieuwe aankondiging gedaan.Eerdere updates:
20:26 | Marvel onthult een gloednieuwe poster van Black Widow. WOW!


20:19 | Er worden nu exclusieve beelden van Black Widow vertoond. Dinsdag verscheen de eerste trailer. Volgens Marvel-baas Feige zal de film een geheim over het Marvel Cinematic Universe onthullen en zal hij toekomstige verhaallijnen opzetten.

20:12 | Feige laat nu de eerste exclusieve beelden zien van The Eternals. Deze beelden zullen helaas niet online komen te staan. Volgens fans in de zaal zien de beelden er, ondanks dat deze nog niet bewerkt zijn, 'fantastisch' uit. In de video komen The Eternals bijeen in een hutje in een bos. "These people and this planet have changed all of us. We must protect them", zegt een van hen. Vervolgens volgt een montage van verschillende scènes waarin veel verschillende delen van de wereld en culturen te zien zijn. Ook is er een ceremonieel vuur te zien. Zeker fans van Marvel-icoon Jack Kirby zullen aan hun trekken komen met The Eternals.

20:09 | Feige vertelt over de shows die naar Disney+ komen. Hij heeft een aantal foto's meegenomen van The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. De opnames van beide series begonnen onlangs. Ook somt hij nog op welke nieuwe films de komende jaren op de planning staan. "Deze show is iets wat we nooit hebben gedaan", vertelt Feige over WandaVision. Ook herinnert hij het publiek er nog eens aan dat Scarlet Witch één van de sterkste helden van het Marvel Cinematic Universe is. Dat belooft veel goeds!
20:00 uur | De presentatie is officieel begonnen! Kevin Feige werd zojuist met een luid applaus verwelkomd op het podium. De belangrijkste man achter de schermen van het Marvel Cinematic Universe groeide de afgelopen jaren zelf ook uit tot een ware beroemdheid. De komende 45 minuten maakt hij nieuwe details bekend over de toekomst van wat gerust zijn filmuniversum genoemd mag worden. Wat zou hij allemaal in petto hebben?

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sander_1107

Avatar

Weet iemand of ik de presentatie ook live kan zien?

Scheerzeep

Avatar

@Sander_1107

Zover ik weet wordt de presentatie niet live uitgezonden. Er zullen waarschijnlijk exclusieve beelden vertoond worden die het internet nog niet op mogen (vandaar dat iedereen ook zijn telefoon in moet leveren).

GreenHornet

Avatar

Ben een beetje Marvel moe, je moet dus ook Disney+ hebben om alles te volgen. Hoe gaan ze dat dan doen in de bioscoop komt er dan een recap.

TGBeaver

Avatar

Maar welke nieuwe films?

Mav Damian

Avatar

Ik denk dat er veel hoge verwachtingen zijn met heel deze panel. Ook is het te verwachten dat ze geen nieuwe films gaan aankondigen aangezien de eerste films van phase 4 nog moeten uitkomen. Kortom veel te hoge verwachtingen op deze panel terwel je niet veel moest verwachten aangezien ze er voor al veel hebben vrijgegeven. Veel te grootte hype om niks.

kokosnoot

Avatar

Veel gebakken lucht ^^

GreenHornet

Avatar

Ik kijk op dit moment alleen uit naar GotG3

Dust1981

Avatar

GreenHornet: ik denk niet dat ze een recap gaan geven van wat je mogelijk gemist hebt. Het is natuurlijk de bedoeling dat je Disney+ neemt. Dus als je niet mee bent dan kan je maar niet volgen in de films. Al zal dat ook wel meevallen denk ik.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik haat dit soort berichten. Er wordt helemaal NIKS aangekondigd

Dukat

Avatar

Hahaha... al die mensen die een paar dagen lang in de rij hebben gestaan om oud nieuws te kunnen horen.....

NieuwsFilm

meest populair